Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim işler çok karışık canım ya aslında adetim 13gün gecikti ama bende pcos var bundan öncekş gebeliğimdede adet görmden hamile kaldım pcosta olabiliyormuş böyle.o hamilelikte kalbi durdu
Defalarca awox yapmış biri olarak yok gibi. Hareli bir çizgi var evet ama awoxda bazen böyle gölhemsı olusuyordu yalancı cızgu hc ckarmyo ama o fotodaki durumu anlıyorum. Kuruudukca kayboluyor.
Benim işler çok karışık canım ya aslında adetim 13gün gecikti ama bende pcos var bundan öncekş gebeliğimdede adet görmden hamile kaldım pcosta olabiliyormuş böyle.o hamilelikte kalbi durdu
Kuruma gıbı canım . Bugün bende awox yaptım benımde aynı . 5. Dakikadan sorma testın yarısı farklı tın dıger yarısı farklı ton oluyor ortada bır gölge . Hıc yapmazdı hep alıyorum ama dün ve bugün kı yaptığım testler böyle oldu nedense