- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu erken sonuç verenlerden aldım . 3 gün geçikti reglm ama test çubuğunda yatay bir siliklik var gibi dikey olması gerekmiyormu bunun..test hatalımıdır ? sonra o siliklikde kayboldu ama banamı öyle geliyor sizce varmı silik çizgi
Arkadaşlar bu erken sonuç verenlerden aldım . 3 gün geçikti reglm ama test çubuğunda yatay bir siliklik var gibi dikey olması gerekmiyormu bunun..test hatalımıdır ? sonra o siliklikde kayboldu ama banamı öyle geliyor sizce varmı silik çizgi
şuan yeniden yapma imkanım yok en erken yarın :/ yada sağlık ocağına gidip kan vericem ama oda haftasonuna geliyor pazartesiden önce vermezlertest bozuk sanırım canım yeniden yapıp paylaşabilir misiniz?
bende sabırsızım ama gidip böyle her ay hüsran insan kaldıramıyor artık şuan sağlık ocağına gidip gitmemekte kararsızım:) vala nasıl dayanacan ben her test aldığımda yedekli alırdım erken gebelik testini de normali de ben biraz sabırsızım nolur nolmaz diye :)
kan verdim şimdi akşama cıkacak umarım pozitifdir :)Canm testin pozitif ama tekrarlamalisin
İnşallah hamissindir güzel haberlerini bekliyoruzkan verdim şimdi akşama cıkacak umarım pozitifdir :)
inşallah canım teşekkür ederim :)İnşallah hamissindir güzel haberlerini bekliyoruz
Olsun üzülme rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin bende hep böyle diyorumnegatif çıktı![]()
aminn inşallah :)Olsun üzülme rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin bende hep böyle diyorum