testime bakarmısınız :(

adanamerkez

:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2.498
2.166
248
35
Arkadaşlar bu erken sonuç verenlerden aldım . 3 gün geçikti reglm ama test çubuğunda yatay bir siliklik var gibi dikey olması gerekmiyormu bunun..test hatalımıdır ? sonra o siliklikde kayboldu ama banamı öyle geliyor sizce varmı silik çizgi

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 152
Arkadaşlar bu erken sonuç verenlerden aldım . 3 gün geçikti reglm ama test çubuğunda yatay bir siliklik var gibi dikey olması gerekmiyormu bunun..test hatalımıdır ? sonra o siliklikde kayboldu ama banamı öyle geliyor sizce varmı silik çizgi

şaka gibi dikey çıkması gerek ama yatay çıkmış bence de pozitif diyorum yoksa o bile çıkmazdı zaten başka bi markayla tekrar yap yada kan ver en kısa yoldan hayırlısı olsun

şuan o çizgide gitti ama kafam çok karıştı valla :) 6 aydır tedavi oluyordum ve doktor bu ay çok umutluydu 28 günü geçmedi hiç adetim şuan 3 gün geçiktim ara ara kasıklarıma hafif bir batma oluyor başka hiç bir şeyde hissetmedim ne adet olcak gibiyim ne hamile gibi :(

:) vala nasıl dayanacan ben her test aldığımda yedekli alırdım erken gebelik testini de normali de ben biraz sabırsızım nolur nolmaz diye :)

:) vala nasıl dayanacan ben her test aldığımda yedekli alırdım erken gebelik testini de normali de ben biraz sabırsızım nolur nolmaz diye :)
bende sabırsızım ama gidip böyle her ay hüsran insan kaldıramıyor artık şuan sağlık ocağına gidip gitmemekte kararsızım :( bir kerede böyle silik çıktı gittim kan verdim cok yüksek değer cıktı bir daha kan alcaz dediler birdaha verdim negatif :) bahtsızım bu konuda

Back
X