testime bakarmısınız :(

adanamerkez

:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2.498
2.166
248
35
Arkadaşlar bu erken sonuç verenlerden aldım . 3 gün geçikti reglm ama test çubuğunda yatay bir siliklik var gibi dikey olması gerekmiyormu bunun..test hatalımıdır ? sonra o siliklikde kayboldu ama banamı öyle geliyor sizce varmı silik çizgi

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 152

şaka gibi dikey çıkması gerek ama yatay çıkmış bence de pozitif diyorum yoksa o bile çıkmazdı zaten başka bi markayla tekrar yap yada kan ver en kısa yoldan hayırlısı olsun

şuan o çizgide gitti ama kafam çok karıştı valla :) 6 aydır tedavi oluyordum ve doktor bu ay çok umutluydu 28 günü geçmedi hiç adetim şuan 3 gün geçiktim ara ara kasıklarıma hafif bir batma oluyor başka hiç bir şeyde hissetmedim ne adet olcak gibiyim ne hamile gibi

:) vala nasıl dayanacan ben her test aldığımda yedekli alırdım erken gebelik testini de normali de ben biraz sabırsızım nolur nolmaz diye :)

:) vala nasıl dayanacan ben her test aldığımda yedekli alırdım erken gebelik testini de normali de ben biraz sabırsızım nolur nolmaz diye :)
bende sabırsızım ama gidip böyle her ay hüsran insan kaldıramıyor artık şuan sağlık ocağına gidip gitmemekte kararsızım bir kerede böyle silik çıktı gittim kan verdim cok yüksek değer cıktı bir daha kan alcaz dediler birdaha verdim negatif :) bahtsızım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…