- 9 Aralık 2021
- 64
- 24
- 3
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
Adetime 1 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki hayalet bir çizgi var ama emin de değilim bir de siz bakabilirmisiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GöremedimEki Görüntüle 2966989
Adetime 1 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki hayalet bir çizgi var ama emin de değilim bir de siz bakabilirmisinizBen istediğimi de görüyor olabilirim
Ben çok silik gördüm. Yarın sabah tekrarlayın benceEki Görüntüle 2966989
Adetime 1 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki hayalet bir çizgi var ama emin de değilim bir de siz bakabilirmisinizBen istediğimi de görüyor olabilirim
Çok silik görünüyor yarın ilk idrarla tekrarlayin testiEki Görüntüle 2966989
Bakar bakmaz gördüm net bir şekilde. Kaç gün geçmiş kan verdin mi?Eki Görüntüle 2966989
Verdim canım beta 13.08 çıktı biraz tedirginim bir hafta sonra tekrar istedi doktor bakalım hayırlısıBakar bakmaz gördüm net bir şekilde. Kaç gün geçmiş kan verdin mi?![]()
Oyy maşallah çok sevindimVerdim canım beta 13.08 çıktı biraz tedirginim bir hafta sonra tekrar istedi doktor bakalım hayırlısı
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun bakalımOyy maşallah çok sevindimAllahım hayırla daim etsin isteyen kim varsa en kısa sürede herkese olsun inşallah.
Korkma sadece tedirgin olma doktorlar yükselişi görmek istiyorlar doğal olarak. Kimyasal gebelik diye bir şey var biliyorsundur bebek düşünen çoğu kadın yaşayabiliyor bu durumu ondan tedbir amaçlı düzenli artış istiyorlar. Pazartesi tekrar kan verirsin Allah daim etsin güzelce hayırla![]()