- 10 Ocak 2025
- 71
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi sevonunkalbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam göremiyorum ama büyük ihtimal sen görüyorsundur fotoda öyle oluyor bende 14.nde iğne oldum birazdan test almaya çıkıcam ciçgi görüyorzün kan ver tatlım dahada iğne etkisi kalmazbencekimse yok mu
Whatsap üzernden yolladıklarım gördüler yaptın mı testi ne cıktı sonucunBen tam göremiyorum ama büyük ihtimal sen görüyorsundur fotoda öyle oluyor bende 14.nde iğne oldum birazdan test almaya çıkıcam ciçgi görüyorzün kan ver tatlım dahada iğne etkisi kalmazbence
Gözle görünür gibi çok dikkatli bakınca gördüm bendeben göremedim
Şaptım bekmiyorum henüz bişey oluşmadıWhatsap üzernden yolladıklarım gördüler yaptın mı testi ne cıktı sonucun
Ben tam göremiyorum ama büyük ihtimal sen görüyorsundur fotoda öyle oluyor bende 14.nde iğne oldum birazdan test almaya çıkıcam ciçgi görüyorzün kan ver tatlım dahada iğne etkisi kalmazbence
inşallah istediğiniz olur ya bende çok istiyorum bakalım nasipŞaptım bekmiyorum henüz bişey oluşmadı
Görmek istediğim için sanırım gölge görüyorum sankiŞaptım bekmiyorum henüz bişey oluşmadı
İnşallah canım sen tekrar şaptın mı yarın direk kan mı vereceksininşallah istediğiniz olur ya bende çok istiyorum bakalım nasip
Bu gün de ben de öyleyim sanki atsana testinşGörmek istediğim için sanırım gölge görüyorum sanki
Elimde olmadığı için yapamadım iki üç güm somra kan testi vermeye gidicemİnşallah canım sen tekrar şaptın mı yarın direk kan mı vereceksin
Bu gün de ben de öyleyim sanki atsana testinş
Benimde çatlatma iğnesi 13. günü aşılamanın da 11. günü bende yaptım aşırı silik çıktıÇatlatma iğnesin 13. Günü öyle test yapayım dedim gözle görünür görünmez böyle oldu testin adı duratest yarın falan yada bu gün kan testi vereyim mi sizce yada negatifse beklemelimiyim adetime de var
İnşallah pozitife dönerBuradan bakınca negatif görünüyor canım Allah gönlüne göre versin
İnşallah koyulaşır ya sizin deBenimde çatlatma iğnesi 13. günü aşılamanın da 11. günü bende yaptım aşırı silik çıktı
İnşallah bu ay istediğimiz çizgiler görerizEki Görüntüle 3622663 Bu Ama güvenilmişor yarın tekrarlicam
Sanki bnde gördüm gibi çizgiyiEki Görüntüle 3622663 Bu Ama güvenilmişor yarın tekrarlicam