- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim yaklaşık iki saat sonra tekrar yaptım ve t çizgisi koyu çıktı dünde böyle koyu çıkmıştıBaya koyu . Gebelik testin var mı evde, hamilelik gibi görünüyor bana. Umutlandırmak istemem ama genelde böyle T çizgi kopkoyu çıkıp C çizgisi az hafif çıkınca genelde gebelik gösteriyor ovülasyon testlerinde eğer gebelik testin varsa yapmanı öneririm, adet bitimi yumurtladıysan eğer bir ihtimal olabilir. Ama pik gibi de duruyor ama nedense çok çok koyu geldi bana ya testin varsa dediğim gibi tekrarla
Baya koyu . Gebelik testin var mı evde, hamilelik gibi görünüyor bana. Umutlandırmak istemem ama genelde böyle T çizgi kopkoyu çıkıp C çizgisi az hafif çıkınca genelde gebelik gösteriyor ovülasyon testlerinde eğer gebelik testin varsa yapmanı öneririm, adet bitimi yumurtladıysan eğer bir ihtimal olabilir. Ama pik gibi de duruyor ama nedense çok çok koyu geldi bana ya testin varsa dediğim gibi tekrarla
Bu iki saat sonra yaptığım
C çizgisi kontrol çizgisi canım o her zaman koyu çıkar da bu attığın fotoğraf ta T koyu ama C koyu degil anlamadım yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye çünkü ikisinin de aynı koyulukta olması lazım yumurtlama demek için bak bu ekledigim fotoğraf bı ay öncekinin ikisinde aynı koyulukta seninkinde bi tuhaflık var çözemedim:)19. Günüm hep yaptımğımda c çizgisi koyu çıkardı bu sefer t çizgisi koyu çıktı geçersiz mi yoksa yumurtlama mı bilen var mı Dünde böyle çıktı
Gebelik olabilir mi bilmiyorum ama C çizgisi T çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım bir gebenin günlüğü testlerini kullanıyor o yaniltmaz Ebru abla (markayla ilgilenen kişi)son satılanlar hassas olduğu için 6 damla damlatın demişti aceba az damlattigi için mi böyle çıktıBaya koyu . Gebelik testin var mı evde, hamilelik gibi görünüyor bana. Umutlandırmak istemem ama genelde böyle T çizgi kopkoyu çıkıp C çizgisi az hafif çıkınca genelde gebelik gösteriyor ovülasyon testlerinde eğer gebelik testin varsa yapmanı öneririm, adet bitimi yumurtladıysan eğer bir ihtimal olabilir. Ama pik gibi de duruyor ama nedense çok çok koyu geldi bana ya testin varsa dediğim gibi tekrarla
Uzun süren koyu T çizgisi genelde hamilelik belirtisidir bide c silikse eğer , arkadaşın testinde c baya silik t ye göre , inşallah gebedirGebelik olabilir mi bilmiyorum ama C çizgisi T çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım bir gebenin günlüğü testlerini kullanıyor o yaniltmaz Ebru abla (markayla ilgilenen kişi)son satılanlar hassas olduğu için 6 damla damlatın demişti aceba az damlattigi için mi böyle çıktı
Onu bilmiyorum ovulasyon testiyle gebe oldup olmadığımi hiç anlamadim inşallah hamiledirUzun süren koyu T çizgisi genelde hamilelik belirtisidir bide c silikse eğer , arkadaşın testinde c baya silik t ye göre , inşallah gebedir![]()
Evet bir gebenin günlüğü testini almıştım dediğin gibi uyguladım iki saat sonra tekrar testi yaptım ama aynı sonuç anlamdımGebelik olabilir mi bilmiyorum ama C çizgisi T çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım bir gebenin günlüğü testlerini kullanıyor o yaniltmaz Ebru abla (markayla ilgilenen kişi)son satılanlar hassas olduğu için 6 damla damlatın demişti aceba az damlattigi için mi böyle çıktı
Amin inşallah ya anlamdım yumurtlama mı değil mi dünde böyle çıktıUzun süren koyu T çizgisi genelde hamilelik belirtisidir bide c silikse eğer , arkadaşın testinde c baya silik t ye göre , inşallah gebedir![]()
İnşallah dediğin gibi anlamadım bende testi bir gebenin günlüğü sayfasına gönderdim ama hala cevap alamadımOnu bilmiyorum ovulasyon testiyle gebe oldup olmadığımi hiç anlamadim inşallah hamiledirama yumurtlama olup olmadığını söylüyeceksek bı tuhaflık var testte sorun olabilir C çizgisinin de koyu olması lazım ama senin dediğin gibi gebelik söz konusu da olabilir inşallah öyledir
Bekle bakalım ne diyecek ama bence varsa gebelik testin beklemeİnşallah dediğin gibi anlamadım bende testi bir gebenin günlüğü sayfasına gönderdim ama hala cevap alamadım
Ama adetimden hemen sonra ovülasyon testine başladım ve ilk defa dün ve bu gün böyle çıktı hamilelik olabilir mi kiGebelik testi yapar mısın canım hamilelik durumu olabilir gibi duruyor
Var evde gebelik testi ay dur yapayımBekle bakalım ne diyecek ama bence varsa gebelik testin bekleme
Yada yarını beklim yarında böyle çıkarsa yapayımBekle bakalım ne diyecek ama bence varsa gebelik testin bekleme
Adetin üstünden 19. Günüm demiştin o yüzden dedim bence yarın sabah ilk idrarla gebelik yap, inşallah gebeliktirVar evde gebelik testi ay dur yapayım![]()