Testime bakarmısnız

Ay hadi hayırlı sonuçların olsun canım çok gördük böyle olup paylaşıp güzel sonuç alanları
Benimde yakınım böyle oldu o yüzden çokta umutlandırmak istemedim ama c çizgisi bu kadar silik t çizgisi bu kadar koyu ise çoğunu gebelik olarak gördük :)

Kızlar ben evde test yaprım pozitif çıktı kan testi verdim dün negatif çıktı doktor folik asite başla dedi ama hangisine bilmiyorum acaba kullanıp gebe kalan varmı aranızda?

Eklentiler

• IMG_4685.webp
    IMG_4685.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 58
Dayanamadım yaptım ama çıkmadı gebelik testinde
Sakın moralini bozma genelde t çizgisi çok koyu ise gebelik oluyor forumda da araştırabilirsin biraz daha bekleyelim ovülasyona iki gün daha devam et aynı böyle çıkarsa kan testine koş , kaset testler bazen değerler biraz yükselince gösteriyor

Dayanamadım yaptım ama çıkmadı gebelik testinde
Umarım gebelik vardır ama sanırsam yumurtlama görmemişsin yumurtlama olmadan gebelik olmaz bu yüzden bu ovulasyon testine gebelik olabilir demek doğru olmaz ebru ablaya yazmışsın ama geç dönüş yapıyor o sen en iyisi bekle yrn yine ovulasyon testi yap nasıl yapacağını biliyorsun zaten tekrar böyle çıkarsa kan verirsin c çizgisi her zaman koyudur sende T koyu anlamadım bir gebenin günlüğü ttestlerinde hiç rastlamadım böyle bı şeye yinede umudunu kesme canım 😊

Sakın moralini bozma genelde t çizgisi çok koyu ise gebelik oluyor forumda da araştırabilirsin biraz daha bekleyelim ovülasyona iki gün daha devam et aynı böyle çıkarsa kan testine koş , kaset testler bazen değerler biraz yükselince gösteriyor
İnşallah ya beklemek çok zor gerçekten bu süreçte

Hayırlı sonuçlar ile gelelim hepimiz inşallah

Merhaba yumurtlama olmuş mı bunu yaptığım da dün öğlendi ertesi günü yaptığım da silikleşmişti yardımcı olabilir misiniz 🖤

Eklentiler

• 740F002A-444B-4457-9A5A-0125E7BC1C8D.webp
    740F002A-444B-4457-9A5A-0125E7BC1C8D.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 38
Back
X