Canım ben adetten önce sabah yapmıştım 15 saniyede falan çıktı gölge olarak kan verdim 34 çıkmıştı şu an 13 haftalık. Rabbim en iyisini bilir sabah bidaha yapİlk 15 dk çıkan gölgelik gebelik var mı
Çok dikkatli bakılınca gözüküyorBen goremedim
Canım ben adetten önce sabah yapmıştım 15 saniyede falan çıktı gölge olarak kan verdim 34 çıkmıştı şu an 13 haftalık. Rabbim en iyisini bilir sabah bidaha yap
Ya öyle mi ben bilmiyorum ki 10 gün geçikti geç dölenme diyorlar ama anlamadımCanım ben adetten önce sabah yapmıştım 15 saniyede falan çıktı gölge olarak kan verdim 34 çıkmıştı şu an 13 haftalık. Rabbim en iyisini bilir sabah bidaha yap
Sizce çizgiyi gördünüz mübir hata gecikme olsun kan ver caanım.. inşallah vardır...
var bence görünüyor çizgideSizce çizgiyi gördünüz mü
Adetim geçti zaten test yaptım 10.gün bu çıktı 1 hafta önce negatifti kan testim geç dölenme oluştu büyük ihtimale yarın tekrar alıp yapacağım dua edin lütfenvar bence görünüyor çizgidekalp atışı için vs bekleyeceksin zaten o yüzden ben çok erken öğrenme taraftarı değilim. bir hafta geçsin kan verirdim herhalde
Oyy ederim tabii Rabbim sağlıkla nasip etmiş olsun bebisin seninle olsun aminnnAdetim geçti zaten test yaptım 10.gün bu çıktı 1 hafta önce negatifti kan testim geç dölenme oluştu büyük ihtimale yarın tekrar alıp yapacağım dua edin lütfen
Koyu kahve rengi siyah gibi kanamam oldu yerleşmemi acaba ne kadar sürüyor yerleşme kanamasıOyy ederim tabii Rabbim sağlıkla nasip etmiş olsun bebisin seninle olsun aminnngüzel haberinde beni de etiketler misin benimle aynı yolda olanların mutlu anlarını da görmek istiyorum
Az süren de oluyor uzun süren de canım. Kimyasal gebelik geçirmişte olabilirsin takipte ol regle dönerse kimyasal yüksek ihtimalKoyu kahve rengi siyah gibi kanamam oldu yerleşmemi acaba ne kadar sürüyor yerleşme kanaması
Ne yaptın canım kan verebildin mi?Koyu kahve rengi siyah gibi kanamam oldu yerleşmemi acaba ne kadar sürüyor yerleşme kanaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?