Testime bakınnn

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.953
743
73
Kızlar regleme 5 gün var ama bugün kahve rengi lekelenme oldu ve evde ovulasyon testi vardı, onu denedim öğleden sonra saar iki gibi. Ve testim aşağıda bayağı belli oldu ikinci çizgi. Sizce ovulasyon testi gebelik sonucunu gösterir mi? Ya da yumurtama döneminde değilim sonuçta neden o zaman ikinci çizgi belirgin çıkmış olabilir ovulasyon testinde 🙄

AED37D6C-9186-48E1-B496-704DCE2C1C77.webp

Eklentiler

• 42AF88F5-A3CB-480B-9ED9-40462C1DA957.webp
    42AF88F5-A3CB-480B-9ED9-40462C1DA957.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26
normalde de cikabilir boyle cok koyu degil bu testten sonra biraz daha koyulasirsa ya da pik olursa bi umut.. Gerci simd Hamile de olabilirsin . Cok olmus sen yazali ama baska aylarda da boyle karsilasabilirsin illaki diye yazdim.
Regle olmadım canım beklemedeyim. Yarın olmam gerek normalde ama bir belirti yaşamıyorum şuan 🤷‍♀️ Test içinde erken diyorlar daha testte yapmadım. Eğer regle tarihini iki üç gün geçerse yapayım diyorum. O kadar çok umudum kırıldı ki. Şuan içimden hiç test yapmak bile gelmiyor 😞

Regle olmadım canım beklemedeyim. Yarın olmam gerek normalde ama bir belirti yaşamıyorum şuan 🤷‍♀️ Test içinde erken diyorlar daha testte yapmadım. Eğer regle tarihini iki üç gün geçerse yapayım diyorum. O kadar çok umudum kırıldı ki. Şuan içimden hiç test yapmak bile gelmiyor 😞
ah ah ayni yoldan gectik hepimiz allah yardimcin olsun. Umudu azaltma bile. Devam. Belirtiye bakma. hic olmayabilir :)

ah ah ayni yoldan gectik hepimiz allah yardimcin olsun. Umudu azaltma bile. Devam. Belirtiye bakma. hic olmayabilir :)
Hala regle olmadım. Fena belim ağrıyor sadece. Birde ara ara kasıkta batma. Yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba 🙄Normalde regle olacağım zaman göğüslerim acırdı şuan hiç göğsümde tepki yok. Tuhaf

Hala regle olmadım. Fena belim ağrıyor sadece. Birde ara ara kasıkta batma. Yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba 🙄Normalde regle olacağım zaman göğüslerim acırdı şuan hiç göğsümde tepki yok. Tuhaf
ben regl oncesı yapıp ogrendım hep duzenlıyse cıkar gec dollenme olmadıysa :))

Yarın sabah yapıcam canım normal gebelik testi ile. Çıkar mı bilmiyorum. Deniyeceğim. 5 gün önce falan kahve rengi akıntım olmuştu. 🙄
eger o yerlesmeyse cıkar.😎 normalı erkenı onemlı degıl pek . Laboquick ve oncomed markaları kullandım normal test ama erken gebelık testınden daha ıyı bence. Bzısı da 50 60 bhcg algılıyor. Yapacagın testın kagıdında yazar 10 20 ya da 50 mlu algılıuo dıye.=)

eger o yerlesmeyse cıkar.😎 normalı erkenı onemlı degıl pek . Laboquick ve oncomed markaları kullandım normal test ama erken gebelık testınden daha ıyı bence. Bzısı da 50 60 bhcg algılıyor. Yapacagın testın kagıdında yazar 10 20 ya da 50 mlu algılıuo dıye.=)
Olmadı sağlık ocağına gidicem test yaptırmaya. Bende de laboquick var kuzum. Pek umudum yok ama işte yine insan bir acaba mı diyip heyecanlanıyor.🙏 Ay şu hayırlı haberi bir alsam dünyalar benim olacak. Allahım hak eden herkesi ana baba yapsın inşallah. Eğer önümüzdeki ayda olmazsa diğer at tüp bebek yapıcam. Bir buçuk senedir bebek bekliyoruz olacağı yok yolsa.😞

Back
X