Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün geciktim birde bu attığım sabah ki öğlen bidaha yaptım tek çizgi sonra akıntımda kırmızılık farkettim şimdi o da kesildi geçti kirmizilik anlamadım
Bel ağrım gogus ağrım vat kasik ağrım var sabahtan beri akıntı çok hafif arada yine hafif kanlı geliyor arada normal geliyo sizce regl mo olacağım yoksa enfeksiyon ya da gebelik olabilir mi
Şimdi benim normalde iki reglimin arası en az 20 en fazla 24 gün geçen ay reglim bitti 12 gün sonra ben yine regl oldum şu anda 28 gün oldu diğeri biteli ben hala regl olamıyorum idrarda yanma da yok enfeksiyon desem anlamadim
Şimdi benim normalde iki reglimin arası en az 20 en fazla 24 gün geçen ay reglim bitti 12 gün sonra ben yine regl oldum şu anda 28 gün oldu diğeri biteli ben hala regl olamıyorum idrarda yanma da yok enfeksiyon desem anlamadim
Bunu burda biz bilemeyiz söylediklerimiz doğru olmaz canım en güzeli bir doktor kontrolüne gitmen hem kan verirsin hem genel bi kontrol yaptırırsın. Bu şikayetlerinle de burda söylenen hiçbir şeye inanma zaten kendin git muayene ol doktorundan bizzat öğren neymiş ne değilmiş
Bel ağrım gogus ağrım vat kasik ağrım var sabahtan beri akıntı çok hafif arada yine hafif kanlı geliyor arada normal geliyo sizce regl mo olacağım yoksa enfeksiyon ya da gebelik olabilir mi