Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün çatlaman gerceklesmis canim persembe cuma yı iyi değerledir benceKozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün Eki Görüntüle 3176998
Test yaptinızmı acaba sonuc ne çiktiTamam işte muhtemelen gebelik o ama dış gebelik mi kimyasal gebelik mi bilemeyiz canım ben de çok heyecanlanmıştım ama düşük yaptımşimdi tekrar bekliyorum reglime bir hafta var test yapıcam merakta ölüyorum inşallah rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşturur bizi
![]()
Henüz yapmadım bugün regl olmam gerekiyor olmazsa yapıcam yazarımTest yaptinızmı acaba sonuc ne çikti
Henüz yapmadım bekliyorumTest yaptinızmı acaba sonuc ne çikti
Test yaptım reglim iki gün gecikti ama anlayamadım benHenüz yapmadım bekliyorum
Ben cizgi goruyorum gecen gun de görmüstüm hangi markaTest yaptım reglim iki gün gecikti ama anlayamadım ben
Attım valla hiç bilmiyorum işteyim ama evet geçen günden bu yana daha kırmızılaşması gerekmezmiydi çizgininBen cizgi goruyorum gecen gun de görmüstüm hangi marka
Bence iş çıkışı acile gidip kan verin bu şekilde insan kendini yer emin olun yoksa da rahatlayın regl olursunuz zaten.Stresten de gecikiyor olabilir gebelikten de.Attım valla hiç bilmiyorum işteyim ama evet geçen günden bu yana daha kırmızılaşması gerekmezmiydi çizginin
Evet yarın gidip kan veriyim en iyisiBence iş çıkışı acile gidip kan verin bu şekilde insan kendini yer emin olun yoksa da rahatlayın regl olursunuz zaten.Stresten de gecikiyor olabilir gebelikten de.![]()
Bence gebesinEki Görüntüle 3180738 arkadaşlar ben hala regl olmadım ilk defa bu gün sabah ilk idrarimla testi yaptim erken gebelik testi ve sonuc bu. Ilk dakikalarda baya silikti hatta koydum cekmeceye işe gittim muhtemelen hic bisey cikmaz diye eve geldim şimdi bir baktim ki test böylekan verip hayal kirikligina ugrarsam diye korkuyorum daha önce hic testi böyle olup yalancı pozitif olan varmı
BNce hamilesiniz kan verinEki Görüntüle 3180738 arkadaşlar ben hala regl olmadım ilk defa bu gün sabah ilk idrarimla testi yaptim erken gebelik testi ve sonuc bu. Ilk dakikalarda baya silikti hatta koydum cekmeceye işe gittim muhtemelen hic bisey cikmaz diye eve geldim şimdi bir baktim ki test böylekan verip hayal kirikligina ugrarsam diye korkuyorum daha önce hic testi böyle olup yalancı pozitif olan varmı