Testime bi bakabilirmisiniz arkadaşlar

Tamam işte muhtemelen gebelik o ama dış gebelik mi kimyasal gebelik mi bilemeyiz canım ben de çok heyecanlanmıştım ama düşük yaptım :KK43: şimdi tekrar bekliyorum reglime bir hafta var test yapıcam merakta ölüyorum inşallah rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşturur bizi 🙏🏼
Test yaptinızmı acaba sonuc ne çikti

Eklentiler

• 7B9E624C-2ACC-45E4-9605-8D98976D20E0.webp
    7B9E624C-2ACC-45E4-9605-8D98976D20E0.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 51
Attım valla hiç bilmiyorum işteyim ama evet geçen günden bu yana daha kırmızılaşması gerekmezmiydi çizginin
Bence iş çıkışı acile gidip kan verin bu şekilde insan kendini yer emin olun yoksa da rahatlayın regl olursunuz zaten.Stresten de gecikiyor olabilir gebelikten de.🌸

İşte testlerin bence cok güvenilirliği yok hcg idrara yeni geciyor olabilir muhtemelen bence kan testi yaptirin ama var gibi 🤗

20221222_124020.webp
arkadaşlar ben hala regl olmadım ilk defa bu gün sabah ilk idrarimla testi yaptim erken gebelik testi ve sonuc bu. Ilk dakikalarda baya silikti hatta koydum cekmeceye işe gittim muhtemelen hic bisey cikmaz diye eve geldim şimdi bir baktim ki test böylekan verip hayal kirikligina ugrarsam diye korkuyorum daha önce hic testi böyle olup yalancı pozitif olan varmı

Eki Görüntüle 3180738 arkadaşlar ben hala regl olmadım ilk defa bu gün sabah ilk idrarimla testi yaptim erken gebelik testi ve sonuc bu. Ilk dakikalarda baya silikti hatta koydum cekmeceye işe gittim muhtemelen hic bisey cikmaz diye eve geldim şimdi bir baktim ki test böylekan verip hayal kirikligina ugrarsam diye korkuyorum daha önce hic testi böyle olup yalancı pozitif olan varmı
Bence gebesin❤️ hayırlı olsun için rahat olsun diye bir test daha yapabilirsinn🌹

Eki Görüntüle 3180738 arkadaşlar ben hala regl olmadım ilk defa bu gün sabah ilk idrarimla testi yaptim erken gebelik testi ve sonuc bu. Ilk dakikalarda baya silikti hatta koydum cekmeceye işe gittim muhtemelen hic bisey cikmaz diye eve geldim şimdi bir baktim ki test böylekan verip hayal kirikligina ugrarsam diye korkuyorum daha önce hic testi böyle olup yalancı pozitif olan varmı
BNce hamilesiniz kan verin

Back
X