- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Banada ole geldi kan verdim 1 de cikickmis testlere given olmuyoBozuk canım evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ole geldi kan verdim 1 de cikickmis testlere given olmuyoBozuk canım evet
Banada ole geldi kan verdim 1 de cikickmis testlere given olmuyo
Saol cnm varsa ole olucak insallh mucize bebek olurEn güzelini yapmışsın canım kan testi kesin sonuç.
Sanırım ikinci bebiş olucak hayırlısı ile gelsin inşallah
Kizlar sonuc negatif ben bir sene hamile kalamamisken spiralle hamile kalirsm sasrdim heralde olsun saglik olsun oglum buyusun o zmn dusunurum ikinciyi
Ben kendi dogum dr taktirdim cnm ozel hastanede 130 tl verdimHayırlısı buymus demekki canım sana bişi sorucam benimde 5 aylik kızım var bende spiral düşünüyorum sen Nerede taktirdin para verdin mi merak ediyorum en önemlisi memnunmusun
Ben kendi dogum dr taktirdim cnm ozel hastanede 130 tl verdim
Ben kendi dogum dr taktirdim cnm ozel hastanede 130 tl verdim
Ewet cnm adetliyken takiliyo yok ben bisey hissetmedim kendimi kasmadigim icinAnladım canım peki acı oluyor mu ve regl li iken mi taktırdın
Ewet cnm adetliyken takiliyo yok ben bisey hissetmedim kendimi kasmadigim icin
Genellikle takiyolar cnm ama bn pek guvenemedim temizlik acisindan kendi dr m rahat oluym die drma taktirdimBende istiyorum taktirmayi sanırım sağlık Ocakları takmiyor dimi bilgin varmi
Genellikle takiyolar cnm ama bn pek guvenemedim temizlik acisindan kendi dr m rahat oluym die drma taktirdim
Ne demek cnm sorun acisindan bnm adetlerim duzensizlesti bide arada esim hissediyomus adet doneminde rahim asagiya iniyo ya o zmnlar galiba ama dedim cok sorun oluyosa cikartriralim die o anda anlamiyisun diyo ama her insanda ayni olmaya bilir taktir bi dene derimAnladım canım teşekkür ederim bende istiyorum ama canım yanar mi sonrasında sorun çıkartır mi diye dusunmeden edemiyorum
Ne demek cnm sorun acisindan bnm adetlerim duzensizlesti bide arada esim hissediyomus adet doneminde rahim asagiya iniyo ya o zmnlar galiba ama dedim cok sorun oluyosa cikartriralim die o anda anlamiyisun diyo ama her insanda ayni olmaya bilir taktir bi dene derim