Testimee bakın noluurrr

Banada yardım edermisiniz sorularım var
Hatta yazım bende de lekelenme var
Kizlar merhabalar hepinize ,hayırlı güzel akşamlar diliyorum ♥️

Ben alttan muayene oldum bugün başta dokturum rahim kalinligi 8.6 mm dedi hamilelik olabilir ama kese başlarda gozukmez dedi sonra pkos var ama zor dedi ben düzenli adet görüyorum çoğu zaman bı iki gün geciktigi olur pkos varsa nasıl düzenli adet görüyorum bilmiyorum yani düzenli yumurtlamam olduğu anlamına gelmez mi düzenli adet oluyorum çocuk sahibi olman zamanını kestirmeeyiz her zaman yumurtlaman olmaz dedi geçen ay 25 inde adet oldum bu ayda yarın günüm ama insan içine Umut düşünce hamile de olmak istiyorum bebeğim yok yaşım 32 Allah'ın izniyle bende çok istiyorum . Tecrubesi ve bilgisi olan yazabilir pkos var denildi ama düzenli adetim var ve rahim kalinligi 8.6 mm gebelik de olabilir demişti başta sanırım buna tutundum 11 inden itibaren düzenli ilişki oldu geç döllenme falan olmuş kanda çıkmamış olabilir mi 1.20 kan o yüzden erken gebelik de yapmadım yarın adet günüm olmayayım diye dua ediyorum bı kaç gün öncede Pembe beyaz lekelenmem geldi yerleşme olabilirmi böyle yazanlari görünce de umutlandim bugünde muayane sonrası hafif akıntı geldi kanla ama muayeneden olabilir mi dediğim gibi adetim yarın devamı gelmedi gündüzden bu yana alttan muayane aynı zamanda zarar vermez demi kasik agrimda oldu biraz muayaneden sonra değişik
Umudunu kırmak istemem inşallah hamilesindir ama bende reglimden bikaç gün önce doktora gittiğimde doktorum reglin yakınsa rahim duvarın kalınlaşmıştır veya hamilesindir demişti 2 gün sonrada regl olmuştum sabırlı ol biraz daha bekle stres oldukça regl olacaksanda gecikir çünkü

Umudunu kırmak istemem inşallah hamilesindir ama bende reglimden bikaç gün önce doktora gittiğimde doktorum reglin yakınsa rahim duvarın kalınlaşmıştır veya hamilesindir demişti 2 gün sonrada regl olmuştum sabırlı ol biraz daha bekle stres oldukça regl olacaksanda gecikir çünkü
Kaçtı kalınlığı peki canım sıkıldı benimde kanda da çıkmamıştı demi seninde inşallah geç döllenme olmustur

Kaçtı kalınlığı peki canım sıkıldı benimde kanda da çıkmamıştı demi seninde inşallah geç döllenme olmustur
ilk gittiğimden reglimden 2 gün önceydi sanırım 15mm di kan falan vermeyip beklemiştim regl olmuştum, maalesef eşim kaynaklı ufak bi sorunumuz vardı şuan tüp bebek yaptıracağız normal yolla olmuyor

Mrb arkadaşlar bnde burda yeniyim daha önce dış gebelik yaşadım nişan ayında ve adetlerim hep düzensizdir 2 ayda bir adet olurdum en son adet tarihim 13 ağustos korunmasız ilişki olduğu için test yaptım pozitif çıktı kan verdim ultrAslan da kese görünmedi kan değerim 171 çıktı 2 gün önce bugün tekrar kan vermek için gittim doktor kan almadı 6 gün sonra gel keseye bakalım ddi ama bnm bel ağrım var hafif de olsa sizce 171 iyi bir değer mi gene aynı şeyleri yaşamak tan korkuyorum keşke kan alıp yükselip yükselmedigine baksaydı diyorum

Testimde bu şekilde

Eklentiler

• 1000010685.webp
    1000010685.webp
    66 KB · Görüntüleme: 13
Mrb arkadaşlar bnde burda yeniyim daha önce dış gebelik yaşadım nişan ayında ve adetlerim hep düzensizdir 2 ayda bir adet olurdum en son adet tarihim 13 ağustos korunmasız ilişki olduğu için test yaptım pozitif çıktı kan verdim ultrAslan da kese görünmedi kan değerim 171 çıktı 2 gün önce bugün tekrar kan vermek için gittim doktor kan almadı 6 gün sonra gel keseye bakalım ddi ama bnm bel ağrım var hafif de olsa sizce 171 iyi bir değer mi gene aynı şeyleri yaşamak tan korkuyorum keşke kan alıp yükselip yükselmedigine baksaydı diyorum
6 gün dediğine göre 6 gün bir bekle derim. 171 kötü bir rakam değil ki

Bariz pembe görüyorum. Direkt kan verin bence. Ne gibi belirtileriniz var. Halsizlik akıntı çoğalması kasık ağrısı vs. Bir de ne zaman yaptınız testi
Evet kan verdim 171 çıktı ama kese görünmedi erken gebelik olabilir ddi doktor tekrar kan alıp değerin yükselip yükselmemesine bakmadı 1 hafta sonra gel ddi Bnmde sırtım ağrıyor ve korkuyorum açıkcası

Evet kan verdim 171 çıktı ama kese görünmedi erken gebelik olabilir ddi doktor tekrar kan alıp değerin yükselip yükselmemesine bakmadı 1 hafta sonra gel ddi Bnmde sırtım ağrıyor ve korkuyorum açıkcası
Son korunmasız ilişkin 13 ağustosta olduysa hcg çok düşük çıkmış

Değer 1500 olunca kese görünüyor. Normalde 5 hafta. Ama senin geç yumurtlama olduğun için 6. Haftada görünür. Bu da bir sorun değil. Değerler 2 günde bir 2 ye katlanınca sorun olmaz. Değerin de 171 çıkmış. Gebelik açısından kesin gebelik. Sorun yok. Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla

Değer 1500 olunca kese görünüyor. Normalde 5 hafta. Ama senin geç yumurtlama olduğun için 6. Haftada görünür. Bu da bir sorun değil. Değerler 2 günde bir 2 ye katlanınca sorun olmaz. Değerin de 171 çıkmış. Gebelik açısından kesin gebelik. Sorun yok. Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla
Teşekkür ederim 😘💕 bakalm çarşamba net belli olcak inşlh

Bir sırun olmaz demiştim. Çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah 😘😘😘

Bnm hiç mide bulantim yok sadece fazlasıyla gögüs hassasiyeti ara ara kasık agrı normal mi miğdem hiç bulanmıo

Back
X