Banada yardım edermisiniz sorularım var
Hatta yazım bende de lekelenme var
Kizlar merhabalar hepinize ,hayırlı güzel akşamlar diliyorum
Ben alttan muayene oldum bugün başta dokturum rahim kalinligi 8.6 mm dedi hamilelik olabilir ama kese başlarda gozukmez dedi sonra pkos var ama zor dedi ben düzenli adet görüyorum çoğu zaman bı iki gün geciktigi olur pkos varsa nasıl düzenli adet görüyorum bilmiyorum yani düzenli yumurtlamam olduğu anlamına gelmez mi düzenli adet oluyorum çocuk sahibi olman zamanını kestirmeeyiz her zaman yumurtlaman olmaz dedi geçen ay 25 inde adet oldum bu ayda yarın günüm ama insan içine Umut düşünce hamile de olmak istiyorum bebeğim yok yaşım 32 Allah'ın izniyle bende çok istiyorum . Tecrubesi ve bilgisi olan yazabilir pkos var denildi ama düzenli adetim var ve rahim kalinligi 8.6 mm gebelik de olabilir demişti başta sanırım buna tutundum 11 inden itibaren düzenli ilişki oldu geç döllenme falan olmuş kanda çıkmamış olabilir mi 1.20 kan o yüzden erken gebelik de yapmadım yarın adet günüm olmayayım diye dua ediyorum bı kaç gün öncede Pembe beyaz lekelenmem geldi yerleşme olabilirmi böyle yazanlari görünce de umutlandim bugünde muayane sonrası hafif akıntı geldi kanla ama muayeneden olabilir mi dediğim gibi adetim yarın devamı gelmedi gündüzden bu yana alttan muayane aynı zamanda zarar vermez demi kasik agrimda oldu biraz muayaneden sonra değişik