- 27 Mart 2023
- 928
- 325
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Arkadaşlar lütfen yorumlayın hamile miyim suan hiç silik çizgi görmedim testlerim hep negaztif ve bel ağrısı karın ağrıdı mide bulantısı regl 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fakat orda yinede çizgi yok mu tekrarlayacağım fakat suan yok çok aşırı bel kaşık ağrım baş dönmem mevcuttuKaset teste idrar çok döküldüğü için boya akmış varsa yedek bir tane daha yapın bence
Benim testime de bakar mısınızTesti tekrarlayın bence bulanık görünüyor. Normalde silik de olsa çizgi halinde olur burada dağınık
Fotoğrafta ikinci çizgi gözükmüyor.Benim testime de bakar mısınız
Teşekkür ederimFotoğrafta ikinci çizgi gözükmüyor.
Canım dağıldığı için test bozuk gibi anlaşılabiliyor. İki damlayla yapmayı dene. İkinci çizgi var evet ama test bozuk da olabilir. Güvenilir değil şuan. Bir de her gün idrar testi yapıp çizgi koyulaşıyor mu diye bakabilirsin. Veya dümdüz gidip kan verebilirsin.Arkadaşlar lütfen yorumlayın hamile miyim suan hiç silik çizgi görmedim testlerim hep negaztif ve bel ağrısı karın ağrıdı mide bulantısı regl 5 gün var
Test dağılmış. Zaten 5 gün kala yanılma payı çok. Gecikme olduktan sonra kadet test yapın. Mide bulantınızın sebebi şu an hamile bile olsanız o olamazArkadaşlar lütfen yorumlayın hamile miyim suan hiç silik çizgi görmedim testlerim hep negaztif ve bel ağrısı karın ağrıdı mide bulantısı regl 5 gün var
Sabah ilk idrar mı? Bir de test dağılmış yanıltabilir. Pozitif görünüyor ama hayal kırıklığına uğramamak için tekrar yap sabah çünkü kaset test regle 5 gün varken çıkması zorArkadaşlar lütfen yorumlayın hamile miyim suan hiç silik çizgi görmedim testlerim hep negaztif ve bel ağrısı karın ağrıdı mide bulantısı regl 5 gün var
Ben de bir şey göremedim canım. Ne kadar var regleBenim testime de bakar mısınız
Son adet tarihim 24 Mart ama düzensiz benim adetlerim. 10 nisanda ovulasyon pik gördüm. O geceyi değerlendirdik sadeceBen de bir şey göremedim canım. Ne kadar var regle
Anladım canım kaset testte 3 5 güne çıkar bence anca. 24 nisanda 14 gün oluyorsun. Çıkmadı diye üzülmeSon adet tarihim 24 Mart ama düzensiz benim adetlerim. 10 nisanda ovulasyon pik gördüm. O geceyi değerlendirdik sadece
Sabah ilk idrar değil sok kaşığımda bişey hissettim bek ağrısı için gece yaptımSabah ilk idrar mı? Bir de test dağılmış yanıltabilir. Pozitif görünüyor ama hayal kırıklığına uğramamak için tekrar yap sabah çünkü kaset test regle 5 gün varken çıkması zor
Tekrarlayacak mısınız sabahSabah ilk idrar değil sok kaşığımda bişey hissettim bek ağrısı için gece yaptım
Şehir dışına çıktım çıkmadan şüphelendim çünkü sok kaşığım batıyor eğilemiyorum aşırı bel ağrısı yaşıyorum normalde regl olacakken göğüslerim çok ağırır o olmadı ve göğüslerim şişti kahveler büyüdü halkalar yani mide bulantısı desem değil aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi gibi üşüme var çok değişik yaTekrarlayacak mısınız sabah
Şehir dışına çıktım çıkmadan şüphelendim çünkü sok kaşığım batıyor eğilemiyorum aşırı bel ağrısı yaşıyorum normalde regl olacakken göğüslerim çok ağırır o olmadı ve göğüslerim şişti kahveler büyüdü halkalar yani mide bulantısı desem değil aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi gibi tuhaf yaniiiiTekrarlayacak mısınız sabah