Testimi yorumlar mısınız hamileymiyiiiiiimmmmm

Şehir dışına çıktım çıkmadan şüphelendim çünkü sok kaşığım batıyor eğilemiyorum aşırı bel ağrısı yaşıyorum normalde regl olacakken göğüslerim çok ağırır o olmadı ve göğüslerim şişti kahveler büyüdü halkalar yani mide bulantısı desem değil aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi gibi üşüme var çok değişik ya
Anladım işte insan farklılık yaşayınca direk şüpheleniyo inş vardır

İnşallah vardır canım bana göre bu pozitif ama dağilmiş tabi bu testler hassas oluyor erken dağılıyor 1 damla fazla gitse böyle oluyor adetin geçmesini bekle bakalım :)

Fakat orda yinede çizgi yok mu tekrarlayacağım fakat suan yok çok aşırı bel kaşık ağrım baş dönmem mevcuttu
Ben iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip eti bana

Ben iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip eti bana
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde vardır insallah

İnşallah vardır canım bana göre bu pozitif ama dağilmiş tabi bu testler hassas oluyor erken dağılıyor 1 damla fazla gitse böyle oluyor adetin geçmesini bekle bakalım :)
Dualarınızı beklemekteyim biraz fazla gelmiş olabilir ama baksana bu açıdan çizgi daha da belli

Eklentiler

• 4DD0D973-D81B-4191-B75B-A88F4B3A1BCB.webp
    4DD0D973-D81B-4191-B75B-A88F4B3A1BCB.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 64
Dualarınızı beklemekteyim biraz fazla gelmiş olabilir ama baksana bu açıdan çizgi daha da belli
Bence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorum🥹🙏🏼 dualarım senle.. istersen tekrarla testi ama bence sabret ya adet geçsin daha net olur bide idrar testlerine ben çokta güvenmiyorum çok önceden bana yalancı pozitif göstermişti ama böyle kaset test değildi clearblue ki öyle çıkmıştı

Bence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorum🥹🙏🏼 dualarım senle.. istersen tekrarla testi ama bence sabret ya adet geçsin daha net olur bide idrar testlerine ben çokta güvenmiyorum çok önceden bana yalancı pozitif göstermişti ama böyle kaset test değildi clearblue ki öyle çıkmıştınız

Bence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorum🥹🙏🏼 dualarım senle.. istersen tekrarla testi ama bence sabret ya adet geçsin daha net olur bide idrar testlerine ben çokta güvenmiyorum çok önceden bana yalancı pozitif göstermişti ama böyle kaset test değildi clearblue ki öyle çıkmıştı
Bu teste bir de erken gebelik değil of bilmiyorum 2 5 gün beklicezzz

Kızlar banada bakar mısınız gebe miyim adetime 3 gün var🥹

Eklentiler

• A187B5D4-0117-410C-8F1B-F6C9BA503CF4.webp
    A187B5D4-0117-410C-8F1B-F6C9BA503CF4.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 57
Fakat orda yinede çizgi yok mu tekrarlayacağım fakat suan yok çok aşırı bel kaşık ağrım baş dönmem mevcuttu
Ben iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip et
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde vardır insallah
Amin inşallah vardır hiç strese girme

Eklentiler

• DA8B8F26-910C-4B2F-8743-C67ACD26D31E.webp
    DA8B8F26-910C-4B2F-8743-C67ACD26D31E.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 66F39F44-8EE4-448C-997B-0C3BBFD6380C.webp
    66F39F44-8EE4-448C-997B-0C3BBFD6380C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
Bugün silik de olsa bir çizgi var. Adetiniz geçti ise acilde beta hcg testi verebilirsiniz. Dilerseniz birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasinca kan verin. Tebrik ederim. İnşallah gönlünüze göre olur 🥰
Evet. Adetim daha geçmedi. Yarın normalde bat ama düzensiz benim. Çok teşekkür ederim ☺️☺️

Back
X