Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testimi yorumlar mısınız reglim 3 gün geçti.ilk 3 dakikada silik çizgi çıktı.hamilelik
Hamilelik var görünüyor benim de silik çıkmıştı. Ama en önemlisi kan testi ve muayeneTestimi yorumlar mısınız reglim 3 gün geçti.ilk 3 dakikada silik çizgi çıktı.hamilelik var
Evet göğüs hassasiyeti, adet olucakmısım gibi kramplar,sık idrara çıkma,sürekli yemek yeme isteğiVar gibi gorunuyo canim. Belirtilerin var mi bide testi yenile yine tes yap al bi tane ve sabah kan ver
Umutlanmak istemiyorum o yüzden biraz daha bekleyeyim o zaman.3 kez yaptım 3üde bu şekildeHamilelik var görünüyor benim de silik çıkmıştı. Ama en önemlisi kan testi ve muayene
Yaa öyle mi diyorsunuzzz inşallahhhPozitif bence
İnşallah dua edin lütfen,hayırlı haberler vereyim inşallah çok istiyorumBana hamilesiniz gibi geliyo hadi hayirlisi inşaallah. Simdi bi eczana bulun bi gebelik testi daha alin sabahta kan verin![]()
Rabbim sana ve bizlere saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah hamilesindir . Hamile olursan bana dua et ismim fatmaİnşallah dua edin lütfen,hayırlı haberler vereyim inşallah çok istiyorum![]()
Amin canım benim,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah,etmez olur muyum hiiç ederim tabiRabbim sana ve bizlere saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah hamilesindir . Hamile olursan bana dua et ismim fatmabu arada akintin da degismeler oldu mu
Akıntılarım çok yoğun ve beyaz bazen şeffafta oluyor sadece çok sık idarara çıkıyorum ve yoğunlaştı öyle diyebilirimRabbim sana ve bizlere saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah hamilesindir . Hamile olursan bana dua et ismim fatmabu arada akintin da degismeler oldu mu
Onceden akintin ne renk oluyodu? Tecrube ediniyim diye soruyorum yanlis anlama olur mu canim benimde renk degisikligi olduda hemen herseyi kendimde hamilelige yoruyorumAkıntılarım çok yoğun ve beyaz bazen şeffafta oluyor sadece çok sık idarara çıkıyorum ve yoğunlaştı öyle diyebilirim
Allah razı olsun bacimAmin canım benim,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah,etmez olur muyum hiiç ederim tabi![]()
Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz
Dört tane denedim inanamayıp6 gün önce silik şimdi direk böyle çıktıysa hamilesin tebrikler![]()
bazen eliniz bos issiz oldugunuzu dusunuyorumKızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz