Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testimi yorumlar mısınız reglim 3 gün geçti.ilk 3 dakikada silik çizgi çıktı.hamilelik var mı
duzenli yapmissiniz pozitif gormussunuz hatta koyulasmis forum forum gezip insanlarla dalga gecmenin anlami yok şuraya cidden azicik umut icin caresiz kalan insanlar gelip birbirlerine yardimci olmaya calisiyor kendinize gelin biraz
duzenli yapmissiniz pozitif gormussunuz hatta koyulasmis forum forum gezip insanlarla dalga gecmenin anlami yok şuraya cidden azicik umut icin caresiz kalan insanlar gelip birbirlerine yardimci olmaya calisiyor kendinize gelin biraz
Ama her biride silik olduğu için atma gereği ve sorma gereği duydum ve bunda hiç bir sakınca yok buradaki insanlara bildiğim konularda yardımcı oluyorum ztn dalga geçecek olsam bunları yapmazdım hanım efendi yinede sizin düşünceniz saygı duyarım.
Ama her biride silik olduğu için atma gereği ve sorma gereği duydum ve bunda hiç bir sakınca yok buradaki insanlara bildiğim konularda yardımcı oluyorum ztn dalga geçecek olsam bunları yapmazdım hanım efendi yinede sizin düşünceniz saygı duyarım.
Dalga geçilecek hiç bir şey yaptığımı düşünmüyorum bilsem ztn bu uygulamada sormazdim testin sonucunu Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyle bir alıp veremediğim yok bu konuda bende çok hassasım