Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 5 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım ama gölgeli çıktı çok endişeliyim şüphelerim var rica etsem yorumlar mısınız
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 5 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım ama gölgeli çıktı çok endişeliyim şüphelerim var rica etsem yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3173285
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 5 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım ama gölgeli çıktı çok endişeliyim şüphelerim var rica etsem yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3173285
Ya bu ay çok umutluyum inşAllah Rabbim nasip etmiştir bu gün adet gecikmemin 3ncü günü sizde nasıl belirtiler oldu nasıl anladınız rica etsem anlatır mısınız benim için önemli!
Ya bu ay çok umutluyum inşAllah Rabbim nasip etmiştir bu gün adet gecikmemin 3ncü günü sizde nasıl belirtiler oldu nasıl anladınız rica etsem anlatır mısınız benim için önemli!