Ahu_Leyan Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 67 16 3 29 26 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu_Leyan #1 Sorumun cevabını aldım teşekkürler. Son düzenleme: 26 Mart 2025
LeydiDaisy Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 329 209 18 26 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu_Leyan #2 Ahu_Leyan .!.: Kızlar merhaba. Pcosum. İlk defa deniyorum ovulasyon testini. Marka Bir gebenin günlüğü. Geç yumurtalığım için beklediğim tarihten sonra test yapmaya başladım. Dün pik miydi sizce, pcoslular tam koyu görmüyor diyorlar, tecrübeleriniz var mı Genişletmek için tıkla... Ben pcos değilim ama bence evet bugünü yarını mutlaka değerlendirin derim çatlamayı yakalamak için
Ahu_Leyan .!.: Kızlar merhaba. Pcosum. İlk defa deniyorum ovulasyon testini. Marka Bir gebenin günlüğü. Geç yumurtalığım için beklediğim tarihten sonra test yapmaya başladım. Dün pik miydi sizce, pcoslular tam koyu görmüyor diyorlar, tecrübeleriniz var mı Genişletmek için tıkla... Ben pcos değilim ama bence evet bugünü yarını mutlaka değerlendirin derim çatlamayı yakalamak için
Ahu_Leyan Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 67 16 3 29 26 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu_Leyan #3 LeydiDaisy .!.: Ben pcos değilim ama bence evet bugünü yarını mutlaka değerlendirin derim çatlamayı yakalamak için Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LeydiDaisy .!.: Ben pcos değilim ama bence evet bugünü yarını mutlaka değerlendirin derim çatlamayı yakalamak için Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim