Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 8 gün gecikti askında hep gecikiyorBaktım ama göremedim resimde de çıkmamış olabilir. Adetini gecikti mi?
Görünmüyor canım.Eki Görüntüle 2086142 bi an görür gibi oldm resmni çektim ama heycan yaptm yorumlayabilirmsnz belki ben heyecandan görür gibi oldm
Ben gördüm canım mutlaka kan testi yaptır bnce var içime doğdu :)Eki Görüntüle 2086142 bi an görür gibi oldm resmni çektim ama heycan yaptm yorumlayabilirmsnz belki ben heyecandan görür gibi oldm
Aayy kız eğer varsa valla nası mutşu olurum yazarm burdan sana :)B
Ben gördüm canım mutlaka kan testi yaptır bnce var içime doğdu :)
Çoook merak ettim yarın acile gidip hemen yaptır. Ve bana mutlaka bildir sonucu :)Aayy kız eğer varsa valla nası mutşu olurum yazarm burdan sana :)
Yarn pazar anca pazartesi yaptrabilirm bnde çok merk ettim :)Çoook merak ettim yarın acile gidip hemen yaptır. Ve bana mutlaka bildir sonucu :)
Pazartesi haber bekliyorm o zmnYarn pazar anca pazartesi yaptrabilirm bnde çok merk ettim :)
Tamam inş hayırlı haberi veririm 11 gün oldu olmadm adet halaPazartesi haber bekliyorm o zmn