Testin silik çıkması

sosislipuding

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
21
6
1
33
Merhaba, kafam fazlasıyla karıştı.
Adetim bitmesi ile eşimle birlikte olduk. Korunmadık. Çünkü bebeğimiz olsun çok istiyoruz.
Ve ben bayramda yaklaşık 5 gün mide bulantısı çektim (adet günüm 12 ağustos henüz adet olmadım) bulantı üstüne şüphelenip test yaptım çok erken diye düşündüm sonuç negatif olur dedim ama ikinci çizgi silik çıktı.
Akşam ve ertesi gün yaptıklarım hep negatif çıktı. Hayırlısı dedim.
Ama tabi araştırma yaptım, silik olunca yeni gelişim aşaması olabiliyormuş (yumurtlama süremden 6 gün sonra yapıldı bu test)

Sonuca geleyim :)
Dün yine test yaptım çünkü baş dönmelerim var kasıklarım şiddetli ağrıyor. Adet olacağım zaman mide bulantım ve bel ağrım olur ve aşırı tripli olurum maalesef :) bunların hiçbir belirtisi yok. Dün sabah yine test yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı...
Yarın sabah beta testi yaptırsam mı?
12 ağustosu bekleyip perşembe günü mü yaptırsam. O kadar kafam karışık ki. Ve eşim asker, sevinçli haber verebilmek için çok dua ediyorum. Kendisi görevde, orada bizi düşünüp daha da iyi olsun istiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz? :(

Merhaba, kafam fazlasıyla karıştı.
Adetim bitmesi ile eşimle birlikte olduk. Korunmadık. Çünkü bebeğimiz olsun çok istiyoruz.
Ve ben bayramda yaklaşık 5 gün mide bulantısı çektim (adet günüm 12 ağustos henüz adet olmadım) bulantı üstüne şüphelenip test yaptım çok erken diye düşündüm sonuç negatif olur dedim ama ikinci çizgi silik çıktı.
Akşam ve ertesi gün yaptıklarım hep negatif çıktı. Hayırlısı dedim.
Ama tabi araştırma yaptım, silik olunca yeni gelişim aşaması olabiliyormuş (yumurtlama süremden 6 gün sonra yapıldı bu test)

Sonuca geleyim :)
Dün yine test yaptım çünkü baş dönmelerim var kasıklarım şiddetli ağrıyor. Adet olacağım zaman mide bulantım ve bel ağrım olur ve aşırı tripli olurum maalesef :) bunların hiçbir belirtisi yok. Dün sabah yine test yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı...
Yarın sabah beta testi yaptırsam mı?
12 ağustosu bekleyip perşembe günü mü yaptırsam. O kadar kafam karışık ki. Ve eşim asker, sevinçli haber verebilmek için çok dua ediyorum. Kendisi görevde, orada bizi düşünüp daha da iyi olsun istiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz? :KK43:
Sabah idrari ile yapin. Hatta sonra gidip kan verin.

Kan verebilirsiniz artık. 2 gün arayla ve aynı saatlerde verip düzenli artışa baktırmayı ihmal etmeyin.

Sabah beta için sağlık ocağına gideceğim
Dua edin olur mu sizleri kaç gündür okuyorum..
Eşime sevinçli haber vermek için içim içimi yiyor

valla konuyla alakasiz nickinizi hayal ettim birazcik midem bulandi kusura bakmayin ins hamissinizdir iyi geceler
Özür dilerim, değiştirme hakkım olursa şayet değiştiririm kullanıcı adımı
Puding denedim olmayınca sevdiğim şeyleri birleştirdim kusuruma bakmayın
İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ♥️

Ne zaman cikacakmis sonuc
Sağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildi :(
2 haftalık olabilir adetin gecikince gel geri dediler. Doktorum izinliydi o yüzden bugün adet olmam lazımdı olmadım. Eğer hala olmazsam cuma veya pazartesi gideceğim

43 ne oluyor ben anlamadım tecrübeli arkadaşlarıma sordum 1-2 haftalıkta hcg böyle çıkabilir dediler sen yine de gecikmene göre tekrarla testi dediler

Sağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildi :KK43:
2 haftalık olabilir adetin gecikince gel geri dediler. Doktorum izinliydi o yüzden bugün adet olmam lazımdı olmadım. Eğer hala olmazsam cuma veya pazartesi gideceğim

43 ne oluyor ben anlamadım tecrübeli arkadaşlarıma sordum 1-2 haftalıkta hcg böyle çıkabilir dediler sen yine de gecikmene göre tekrarla testi dediler
Bak böyle olunca kızıyorum. 43 ne amlamıyorum ne demek. 5 üstü gebelik yani bunu buraya yazana kadar bin kez bakmışsındır google dan.

Sağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildi :KK43:

Tahmini olarak 3 haftalık gebesiniz, tebrik ederim.. benim de ilk kan testi sonucum 44 çıkmıştı. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle🤗

Bak böyle olunca kızıyorum. 43 ne amlamıyorum ne demek. 5 üstü gebelik yani bunu buraya yazana kadar bin kez bakmışsındır google dan.
Ama neden kızıyorsunuz gerçekten anlamadığım için dedim
İki tane ebe vardı gebelik yok dediler ama tecrübeli anne olan arkadaşlarım var dedi ben bu yüzden anlamadım. Nispet vs asla düşünmeyin çünkü anne olmayı herkes gibi ben de istiyorum anlamadım dediğimde çok araştırdım okudum evet 43e göre var gözüküyor ama ebe öyle diyince neye inanıp sevinsem bilemedim :(

Back
X