Testin silik çıkması

Merve arkadaşımıza da söyledim ama ebeler neden yok dedi peki
Ben sabahtan beri üzgün üzgün oturuyorum
Neden öyle dedikleri konusunda bir fikrim yok.ama bana 44 değerle gebesin dediler. Ertesi gün testi tekrarlandığımda 94 cikmosti. 48 saat sonra testi tekrar edin .değer iki katına yükseldiyse bir sıkıntı yoktur insaAllah

Neden öyle dedikleri konusunda bir fikrim yok.ama bana 44 değerle gebesin dediler. Ertesi gün testi tekrarlandığımda 94 cikmosti. 48 saat sonra testi tekrar edin .değer iki katına yükseldiyse bir sıkıntı yoktur insaAllah
Bilmiyorum ki kafam çok karıştı özelde yaptırsam kafam rahat mı olsa acaba?
Annem yatalak hasta ve ben bakıyorum anneme. Eğer varsa bir şeyler daha dikkatli olmak için bu kadar endişeliyim

Merhaba, kafam fazlasıyla karıştı.
Adetim bitmesi ile eşimle birlikte olduk. Korunmadık. Çünkü bebeğimiz olsun çok istiyoruz.
Ve ben bayramda yaklaşık 5 gün mide bulantısı çektim (adet günüm 12 ağustos henüz adet olmadım) bulantı üstüne şüphelenip test yaptım çok erken diye düşündüm sonuç negatif olur dedim ama ikinci çizgi silik çıktı.
Akşam ve ertesi gün yaptıklarım hep negatif çıktı. Hayırlısı dedim.
Ama tabi araştırma yaptım, silik olunca yeni gelişim aşaması olabiliyormuş (yumurtlama süremden 6 gün sonra yapıldı bu test)

Sonuca geleyim :)
Dün yine test yaptım çünkü baş dönmelerim var kasıklarım şiddetli ağrıyor. Adet olacağım zaman mide bulantım ve bel ağrım olur ve aşırı tripli olurum maalesef :) bunların hiçbir belirtisi yok. Dün sabah yine test yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı...
Yarın sabah beta testi yaptırsam mı?
12 ağustosu bekleyip perşembe günü mü yaptırsam. O kadar kafam karışık ki. Ve eşim asker, sevinçli haber verebilmek için çok dua ediyorum. Kendisi görevde, orada bizi düşünüp daha da iyi olsun istiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz? :KK43:
Kıyamam😔ama yalnız hamilelik çok zor 😢bende eşim göreve gittiğinde 2,5 aylık hamileydim doğuma yakın geldi hiç bişey anlayamadık hamilelikten😔ve teksin kontrollerde falan çok kötü ama kucağına alınca hepsi geçiyor

Bilmiyorum ki kafam çok karıştı özelde yaptırsam kafam rahat mı olsa acaba?
Annem yatalak hasta ve ben bakıyorum anneme. Eğer varsa bir şeyler daha dikkatli olmak için bu kadar endişeliyim
Gebelik olduğu bariz ortada.bence ilk fırsatta kadın doğum doktoruna gidin

bencede var canım yinede btg ni takip ettir hergun ozaman emin olursun bence sağlık ocağını boşver özel hastanede bi kadın dogumcuya git sen

Allahım sizlerden razı olsun azcıkta olsa umut serptiniz içime. Rabbim varsa da hayırlısını yoksa da hayırlısını versin inşallah
Akşam özele gidebilirsem yazacağım..
Sonuç özelde 1 saatte çıkıyor mu acaba?

Kıyamam😔ama yalnız hamilelik çok zor 😢bende eşim göreve gittiğinde 2,5 aylık hamileydim doğuma yakın geldi hiç bişey anlayamadık hamilelikten😔ve teksin kontrollerde falan çok kötü ama kucağına alınca hepsi geçiyor
Ah ah kader ortaklığı ♥️

Queenpisi Queenpisi teşekkür ederim canım işlerimi halledeyim gidicem

Test negatif çıktı ama doktor adetin henüz gecikmediği için geç döllenme olabilir bugünden için gel dedi ama gitmedim
Ve hala adet olmadım kasıklarımda aşırı ağrı hissediyorum.. Şeffaf akıntı geliyor sürekli.
Pazartesiyi bekliyorum.
Daha kesin sonuç almak adına pazartesi gitmek istedim.
Adetimin gecikmesi bugün 2 gün oldu evde test yapmadım henüz 30 gün döngü için en erken 5 gün gecikmede yapın diyorlar. Belirtiler var ama sonuç ne olucak bilmiyorum. Adet olacağım zaman sadece mide bulantısı yaşarım ben bunu belirtmiştim.
Özelde görüştüğüm doktor geç döllenme olabilir diyor :(

Test negatif çıktı ama doktor adetin henüz gecikmediği için geç döllenme olabilir bugünden için gel dedi ama gitmedim
Ve hala adet olmadım kasıklarımda aşırı ağrı hissediyorum.. Şeffaf akıntı geliyor sürekli.
Pazartesiyi bekliyorum.
Adetimin gecikmesi bugün 2 gün oldu evde test yapmadım henüz 30 gün döngü için en erken 5 gün gecikmede yapın diyorlar. Belirtiler var ama sonuç ne olucak bilmiyorum. Adet olacağım zaman sadece mide bulantısı yaşarım ben bunu belirtmiştim.
Özelde görüştüğüm doktor geç döllenme olabilir diyor :KK43:
Inşallah hayırlısı olur canım

Pazartesiyi bekliyorum.
Özelde görüştüğüm doktor geç döllenme olabilir diyor :KK43:
Bir-kac gün önce yapmış olduğun betahcg sonucu 43 çıkmıştı. Tekrar kan verdin de negatif mi çıktı 🙄

Bir-kac gün önce yapmış olduğun betahcg sonucu 43 çıkmıştı. Tekrar kan verdin de negatif mi çıktı 🙄
Canım değer 0.43 dediler özelde 1,20 çıktı
Hala adet olmadım adet gecikmesi yaşıyorum ama bir daha gitmeye çekindim :( sonucu negatif olacak diye. Evde yine test yaptım kurumadan hemen c de çıkan kırmızının silik hali t de çıkıyor ama test böyleyse kanda da çıkmaz diye gitmekten çok çekiniyorum :(

Canım değer 0.43 dediler özelde 1,20 çıktı
Hala adet olmadım adet gecikmesi yaşıyorum ama bir daha gitmeye çekindim :KK43: sonucu negatif olacak diye. Evde yine test yaptım kurumadan hemen c de çıkan kırmızının silik hali t de çıkıyor ama test böyleyse kanda da çıkmaz diye gitmekten çok çekiniyorum :KK43:
Keşke başta 0.43 deseydiniz siz 43 yazınca herkes hamilesiniz demiş.Ama sanırım bu ay bi çok kişi adet gecikmesi yaşıyor.pazartesine kadar gelmezse bir daha kan verin.geç döllenme olabilir akıntınız da varmış hem.inş öyledir

Keşke başta 0.43 deseydiniz siz 43 yazınca herkes hamilesiniz demiş.Ama sanırım bu ay bi çok kişi adet gecikmesi yaşıyor.pazartesine kadar gelmezse bir daha kan verin.geç döllenme olabilir akıntınız da varmış hem.inş öyledir
Bana ebeler öyle diyince nasıl olamaz dedim o yüzden özele gittim
E nabıza sağlık ocağında doktor sonuçları girince düştüğü için baktığımda gördüm 0,43ü :(
Acaba daha ne kadar beklesem ki geç döllenme adet gecikmesinden ne kadar sürede olur bilginiz var mı acaba? Araştırdım bununla alakalı video bilgi bulamadım

Back
X