Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim canimİkinci çizgide bı gölge var mı ben mi görmek istiyorum![]()
Bi kaç gün sonra tekrarla. Bişey belli olmuyor canımİkinci çizgide bı gölge var mı ben mi görmek istiyorum![]()
Taam canımBi kaç gün sonra tekrarla. Bişey belli olmuyor canım
Ben göremedim canim![]()
Bat ne zamanSağol canm
Kuzum çizgi gorunmuyor ama ins nasip olur bu ikinci çizgileri görmek
Kesinlikle sana katılıyorum gözlerim bozuldu galiba artıkBu testlere baka baka insan çizgi görmeye başlıyo kim ne derse desin ben de yaşadım aynısınıama çizgi yok gibi
İnşallah bütün isteyenlere nasip olur canmKuzum çizgi gorunmuyor ama ins nasip olur bu ikinci çizgileri görmek![]()
Amin kuzum ins ne zmandan beri istiyosun bebekİnşallah bütün isteyenlere nasip olur canm![]()
Eylül'de iki yıl doldu evleneli evlendim 5 ay sonra gebe kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum birdaha gebelik olmadı o günden sonraki sürekli içimde bir burukluk varAmin kuzum ins ne zmandan beri istiyosun bebek
Sana bizimde Eylül'de 2 yıl oldu evleneli biz 1.5 yıldan beri istiyoruz 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala olmadı benimde umarım bir gün bebislerimize kavuşuruz.bugun adet günüm benim hala adetim gelmediEylül'de iki yıl doldu evleneli evlendim 5 ay sonra gebe kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum birdaha gebelik olmadı o günden sonraki sürekli içimde bir burukluk var
İnşallah en kısa zamanda bebislerimize kavuşuruzSana bizimde Eylül'de 2 yıl oldu evleneli biz 1.5 yıldan beri istiyoruz 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala olmadı benimde umarım bir gün bebislerimize kavuşuruz.bugun adet günüm benim hala adetim gelmedi