testis kanseri nedeni ile kemoterapi görüp azosperm olan varmı aramızda

canbebek

canım oğullarım.........
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
806
3
96
51
Tekirdağ
testis kanseri nedeni ile kemoterapi görüp azosperm olan arkadaş varmı aramızda arkadaşlar. bir umut arıyorum.

demekki yok arkadaşlar hem olmamasına sevindim allah kimseye göstermesin hemde bu konuda bilgi alabileceğim kimse olmamasından dolayı üzüldüm

merhaba can bebek
benim eşimde testis kanseri ama kemoterapiye başlamadık çünkü bebek düşünüyoruz

canım benim üniversitede bir hocam olmuştu
1 testisi alınmış ve kemoterapi görmüştü
daha sonrasında sperm testleri vs. yapıldı
sonuçda canlı sperm yoktu zaten 1 oğlu vardı
2. olmasa olurdu doktor korunmanıza gerek yok demiş haliyle
neyse bunlar rahatlıkla devam etmişler :roflol:
süprizzz 5 ay sonra bir öğreniyorlarki karısı hamile :teytey:
1 kızı oldu hocamın Allah bağışlasın
demekki herşey mümkün :1hug:

Mutlu son. Allah analı babalı büyütsün. Ama birşeyi de merak ettim: Sperm testleri, canlı sperm vs. tüm bunları hocan mı anlattı sana? :)

oncelikle gecmis olsun canim
ikiniciside allahtan umit kesme hersey mumkun bu dunyada o ilaclari birakinca diger testis ile hersey yoluna girebilir tek bir sperm yeter sonrada tedavi olursunuz allahim yuzunu guldursun canim

testis kanseri nedeni ile kemoterapi görüp azosperm olan arkadaş varmı aramızda arkadaşlar. bir umut arıyorum.

slm can bebek, cok uzun zaman önce yazmışsın ama belki bana bir umut olabilrismn benim esimde testis kanseri. cocuğumuz yok kemoterapi aldı azospermi oldu. tedaviye baslıcaz. siz ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…