Gebeliğe Hazırlık Testler bozuk mu sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende hikayemi paylaşmak istedim 🥰 bende çatlatma iğnesi kullanıyorum ilk geçen ay denedik bende dayanamayıp 11 gün test yaptım net iki çizgi çıktı inanmadım gittim kan testi verdim sınırda çıktı doktor dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi yaptım maalesef negatif çıktı😔yani bu çatlatma iğnesinin etkisi varmış halen ondan 14 15 gün geçmesi lazım mış net öğrenmek için sonucu bizim ilk tutmadı ikinci çatlatma iğnemi dün vuruldum inş bu ay güzel haberler alırım🤲🏻🤲🏻😔rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Inşallah alırsın bende kızıma hamileliğini çatlama iğnesi ile kalmıştım ilk vurundum olmadi ikinci vurundum 1 ay sonra ama sanırım ilk iğnemde hamile kalmışım ve geç döllenme olmuş çünkü ikinci iğnenin üzerinden 1 ay geçtikten sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim sizde öyle olursunuz insallah

Inşallah alırsın bende kızıma hamileliğini çatlama iğnesi ile kalmıştım ilk vurundum olmadi ikinci vurundum 1 ay sonra ama sanırım ilk iğnemde hamile kalmışım ve geç döllenme olmuş çünkü ikinci iğnenin üzerinden 1 ay geçtikten sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim sizde öyle olursunuz insallah
Yaa inş benimde bu ay nasip olur bakalım iğnenin 4 günü daha

Back
X