Testler Hakkında

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
bugün tarama testim vardı bebeğimin ense kalınlığı 1,1mm kızlarr nasıl doktor herşey yolunda dedi sizinkilerde nasıldı haberlerinizi bekliyorummmm:)
mutlu mutluuu:)

gözün aydın canım yaa şimdi benimkide normal yani dimi 2,5mm den büyük olursa riskliymiş şimdi bende internetten bakıyorum canım sen kaçıncı haftadasın canım bebeğinin geriden gelme gibi bir durumu var mı

Canım gozunaydin:) demiştim ben sana her sey iyi olcak diye:) benm bebegimin de 1 mm cikmisti. Seninki de gayet iyi. Allah im hayırlısıyla doğurmayı da nasip etsin

Canım gozunaydin:) demiştim ben sana her sey iyi olcak diye:) benm bebegimin de 1 mm cikmisti. Seninki de gayet iyi. Allah im hayırlısıyla doğurmayı da nasip etsin

gülcüm ya o kadar çokkkkkk mutluyum ki anlatamam yaa allahım bana bugünü nasip etti yaa inşallahh hepimiz sağselim alırızz melekkkk nasılll:)

bugün tarama testim vardı bebeğimin ense kalınlığı 1,1mm kızlarr nasıl doktor herşey yolunda dedi sizinkilerde nasıldı haberlerinizi bekliyorummmm:)
mutlu mutluuu:)

yaa ben anlamıyorum doktor herşey yolunda dediyse ne bu düşünce panik kendi kendinize sorun aranıyorsunuz herkezde aynı olmayabilir zaten problem olsaydı söylerdi kafanı rahat tut bebeğine kavuşacağın günü bekle her denilene her duyduğuna kafaya takıp ( ay öylemi olur böyle mi olur ) diye düşünme

Canım gayet iyi melek kızımız maşallah;) gelişimi de gayet iyimis cok şükür. 29 unda detaylı ultrasona grcez onu da hayırlısıyla atlatayım da. Sen kaçıncı haftandasin limon? Ben 20 haftalık oldum, hic hayal edemediğim günlere geldim, Allah im sonunu da guzel yaşatsın insallah

Canım gayet iyi melek kızımız maşallah;) gelişimi de gayet iyimis cok şükür. 29 unda detaylı ultrasona grcez onu da hayırlısıyla atlatayım da. Sen kaçıncı haftandasin limon? Ben 20 haftalık oldum, hic hayal edemediğim günlere geldim, Allah im sonunu da guzel yaşatsın insallah

canım ya bugün tam 13. haftadayızz allahım inşallah bende o günleri görürüm ellerini gördüm ayaklarını gördm ama çok hareketliydi ölçerken biraz zorlandılar :)ayyya annesi onu yerr yaaa

Back
X