testler için ilerleme kaydedemedik..

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
ıkı erken düşük yaptım ıkısının arası bir yıl...neyse dşüğü arastırmak ıcın ULUDAĞ üni. hast. kanda kromozom analizi için

SENE SONUNA gün verdi düşünebiliomusunuz 6 ay sonra ccook uzun... ve diğer en basitinden bi normal ultrason ıcın falan

bile sürekli git gel yamaktansa bıraktık Orayı ve şimdi dşükleri arastırmak için özele gecmek istiyoruz FİYATLARI VE NE

YAPMAMIZ KONUSNUNDA YARDIMcı olableck varmı?

*kanda kromozom analizi ve infertilite bunların fiyatları nedir ve farklı işlem yapılıomu? bunlarıda bu sitede öğrendım zaten..

neden özele gidiyosun ankarada zekai tahir burak doğumevinde bütün testlerini yaptırabilirsiniz gerçi banada 4 ay sonraya gün almıştım ama olsun çabuk geçiyor zaman hem rahmin toplanıp düzene girer istersen birde düzen laboratuvarları var tel aça sor onlar daha çabuk olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun umarım

canım ya bursadayım ankara gelemem kı cok uzak bı gıt bı gel falan derler saatlerce yol... ya burdada uni hast. var ama ılerleme yok ozelde once kanmda pıhtılaşma varmı die baktırmak ıstıorum sonra genetık analız.. ama umarım dusuk yasamam bı daha yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…