Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testi %90 dogru sonuc veriyor.Bende 1 hafta önce,evde yptim pozitif cikti.Kanda da pozitif cikti..Kızlar evde gebelik testi yapan varmı kesin sonuç alan yardimci olun lutfennnnn
Kızlar evde gebelik testi yapan varmı kesin sonuç alan yardimci olun lutfennnnn
kalplibalon onu yaptım köpUrdu limon yaptım dibe çöktü başka ne denemem lazım acaba
3 günüm var canimO zaman yarinda bi eczaneden test al yap gecti mi ki adet gunun?
3 günüm var canim
Beklemekten başka çare yok sanırımBirazcik daha bekle bari gecerse yap bi test
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim..Aynur5656 keşke benimde olsa 8 aydır hala olmadı
Karbonat falan yapılıyor evde ama doğru sonuc vermeyebiliyor bir kadın arkadaş eşinin idrarıyla yapıp pozitif sonuc görmüşwomennn ya 3 günüm var regl gününe test almayi unuttum bugün hani evde birseyler yapıyorlar ya bayanlar onları merak ettim yapan varsa bana da yardımcı olun diye
Öyle yapıcam teşekkür ederim canımKarbonat falan yapılıyor evde ama doğru sonuc vermeyebiliyor bir kadın arkadaş eşinin idrarıyla yapıp pozitif sonuc görmüşen iyisi adet gününde ya da gecinde eczaneden al cnm