• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerden Biri silik cizgi, biri negatif

Fenotipp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
69
13
3
32
Kizlar merhabalar, sat 23 Nisan normalde 30 günü aşkın bir dongum var ama iki aydır 28 günde bir regl oluyorum. Bu ay da normalde 21 Mayıs'ta bekliyordum. Çünkü 7 ve 10 Mayıs'ta yumurta akına benzer çok az akıntı gördüm. Zaten 14 gün sonrası 21 ine denk geliyor. 10 mayis olsa da dün adet olmam gerekirdi ama herhangi bişey yok.
16 Mayıs'ta sol kasigima bicak saplanır gibi bır ağrı oldu 4-5 gün devam etti..
19 Mayıs pazartesi tamamen adet agrilarina benzer sancilar yaşadım belimde ince sizi. Baktığımda yoktu hiç bişey Kaç gün yine öyle oldu daha dün yine aynı. Bugün bel ağrım biraz fazla akıntım var kremsi bir akıntı.. cuma yani ayın 23 ünde freely erken gebelik testi yaptım belirgin pozitif gördüm
Dün sabah freely kaset test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu

Erken gebelik testleri 25ulc yi saptarken kaset testler 10ulc değeri saptar canım eğer varsa ve küçükse o yüzden kaset testte negatif çıkmış olabilir.
Erken gebelik testinin görselini ekleyebilir misin ?
Birde bence frelly güvenilir bi test değil güvenilir testlere bakmanı öneririm çok fazla yalancı çizgi veren testler var

Benimde böyle

Eklentiler

• IMG_3506.webp
    IMG_3506.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3533.webp
    IMG_3533.webp
    175,9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X