Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok maleseff erken zaten adet gününü geçince tekrar yapin daha garanti olurGünaydın arkadaşlar adetime 4 gün kala biraz önce yaptım testleri ama sizce varmı bakabilirmisiniz
Canim sen çok silikte olsa görebikiyor musunGünaydın arkadaşlar adetime 4 gün kala biraz önce yaptım testleri ama sizce varmı bakabilirmisiniz
Evet gördüğüm için sizlere de sorayım dedimCanim sen çok silikte olsa görebikiyor musun
Ben de göremedim ama daha erken yaa biraz geçsin sonra haa eger adetinden önce bakacaksan da erken gebelik testi yap bence orda net çıkar hakkında hayırlısıGünaydın arkadaşlar adetime 4 gün kala biraz önce yaptım testleri ama sizce varmı bakabilirmisiniz
Cok hafif var gibi siz daha net goruyorsunuzdur. Benimde 4 gün kala çıktı bu şekilde kan verdim 27 ile öğrendim 2 gün sonra da 86 olduGünaydın arkadaşlar adetime 4 gün kala biraz önce yaptım testleri ama sizce varmı bakabilirmisiniz
Mrba canım ben birinde gördüm bi kaç gün sonra tekrar dene hayırlısı olsunGünaydın arkadaşlar adetime 4 gün kala biraz önce yaptım testleri ama sizce varmı bakabilirmisiniz
Cok hafif var gibi siz daha net goruyorsunuzdur. Benimde 4 gün kala çıktı bu şekilde kan verdim 27 ile öğrendim 2 gün sonra da 86 oldu
İsterseniz yarın sabah tekrar yapın yada direk kan verinYani bu skeilde ben görüyorum sanki ama
gördünüz mü acabaİsterseniz yarın sabah tekrar yapın yada direk kan verin
Evet çok çok hafif varSizde
gördünüz mü acaba
Bnde görüyorum sanki hafif iki gün sonra testini tekrarla bence daha koyuysa kan verirsinEvet gördüğüm için sizlere de sorayım dedim
Amin cümlemize inşallahBEnde cok hafif gördüm gene tekrarla biraz dah belirgin olursa hemen kan verirsin inşallah vardır gönlüne göre versin![]()