- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana darısı bizimde başımızaaKızlar test yaptırdım beta hcg 94 xikti
Kesinlikle öyle hala şaşkınız doktor 10 gün sonra testi tekrarlamamak istedi bgn beta hcg 94 xikti normal mi kızlar?Tebrikler, ne güzel bi duygu dimi o ilk öğrendiğin anlar hatta günler
Sağlıkla gelsin bebislerimiz
Darısı tüm bebek isteyenlerin başına![]()
Normaldir be yaaKesinlikle öyle hala şaşkınız doktor 10 gün sonra testi tekrarlamamak istedi bgn beta hcg 94 xikti normal mi kızlar?
Evet kan tahlili 94 çıktı sende yeni hamilesin galiba senin ne kdr kaninHamilesinn :)
Benim ulturasında gözüktü kan vermedim 6 haftalıkEvet kan tahlili 94 çıktı sende yeni hamilesin galiba senin ne kdr kanin
gözün aydın hamilesin
Cnm senin beyan kaç çıktı?gözün aydın hamilesinbenimde öyle çıktı biraz küçük olduğu için öyle çıkıyor
Benimde 98 çıktı o vakit bende hamileyim inşallah değil mi....Evet kan tahlili 94 çıktı sende yeni hamilesin galiba senin ne kdr kanin
Evet tatlım sende hamilesin ben kese ve kalp.atışlarını duyana kdr rahat e demiyrm amaBenimde 98 çıktı o vakit bende hamileyim inşallah değil mi....
En erken adet gününü bekle inan beklemek çok zor biliorum ama umutlanp yıkılmak daha kötü inanMerhaba kizlar uzun zamandir bebek istiyorum ve artik beta hcg kan testte 0.100 gormekten usandimama bu srfer adetime 5 gun vardi yine test yaptim 2.00 cikti. Doktor 2 gun sonra yine yap dedi. Biyle.olup hamile oldugunu ogrenen oldumu?