Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebetime kaset ve bebetime erken testleri yaptım adete 4 gün var. Gözüme görünüyor hatta erkendeki pembe bile ama yine hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum …
Kızlar bebetime kaset ve bebetime erken testleri yaptım adete 4 gün var. Gözüm görünüyor hatta erkendeki pembe bile ama yine hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum …
Kızlar bebetime kaset ve bebetime erken testleri yaptım adete 4 gün var. Gözüm görünüyor hatta erkendeki pembe bile ama yine hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum …
Bu kaset testi hep yaparım bir şey çıkmaz ama erkenini ilk kez yaptım bariz pembe görünüyor ama sevinemiyorumki, aylardır hep negatif.. yalancı pozitif.. Bir tane Predictor earlym var bakalım akşam da onu yapayım diyorum
Bu kaset testi hep yaparım bir şey çıkmaz ama erkenini ilk kez yaptım bariz pembe görünüyor ama sevinemiyorumki, aylardır hep negatif.. yalancı pozitif.. Bir tane Predictor earlym var bakalım akşam da onu yapayım diyorum
Ahhh bilmez miyim ben yıllardır bekliyorum. Bende bebetimin kasetini hep görüyorum erkenine pek denk gelmedim. Aman diyim days doctora güvenme heeeppp görüyorum yalancı çıkarıyor. Sen Predictoru dene en iyisi