Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki 10 dakika önce alttaki 7 dakika onceHangisini ne zaman yaptınız
Ya insallah öyledir kan verdim az önce ama çok sabirsizim bı de idrar testi yapayım dedim böyle çıktıİkisi de pozitif gibi görünüyor
Biraz fazla idrar damlattim usttekine o yüzden öyle olduTekrar yapin kafaniz karismasin testin biri bozuk ginit
Pozitif olmasa ikisinde de çizgi çıkmazdı kan testimiz de güzel gelir inşallah yazın burayaYa insallah öyledir kan verdim az önce ama çok sabirsizim bı de idrar testi yapayım dedim böyle çıktı
Demek ki ama alttaki teste gore hamilesiniz bencedeBiraz fazla idrar damlattim usttekine o yüzden öyle oldu
Ay inşallah şimdi daha bı heyecan yaptım mutlaka haber veririm size dePozitif olmasa ikisinde de çizgi çıkmazdı kan testimiz de güzel gelir inşallah yazın buraya
Allah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu ay sogan kürü yapmıştım pcos olduğu için o yüzden dengem bozuldu diyorum ben hâlâ ama nasip tabiDemek ki ama alttaki teste gore hamilesiniz bencedehayirli sonuclar alin insallah banada dua edin
Hadi inşallah çok güzel haberlerle gelirsinAy inşallah şimdi daha bı heyecan yaptım mutlaka haber veririm size de![]()
Yaaa bende de pcos var. 2 yildir hamile kalamiyorum tedavi gorunuyorum ama henuz sonuc alamadik. Nasil uyguladiniz sogan kurunu bende uygulumak istiyorum ama nasil uygulandigini tam bilmiyorumAllah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu ay sogan kürü yapmıştım pcos olduğu için o yüzden dengem bozuldu diyorum ben hâlâ ama nasip tabi
1 soğanı soyup 4e bölüp 2 bardak suyla (hazır su şart) kaynatiyorsunuz sabah akşam taze yapmaniz lazım yemekten 15dk önce içiyorsunuz. Ben 8 gün yapabildim sadece sonra göğüs ağrım başladı, soğan suyu göğüs ağrısı yapıyormuş zaten. 15 gün yapıyor herkes bı deneyin bakalım inşallah güzel sonuç alırsınızYaaa bende de pcos var. 2 yildir hamile kalamiyorum tedavi gorunuyorum ama henuz sonuc alamadik. Nasil uyguladiniz sogan kurunu bende uygulumak istiyorum ama nasil uygulandigini tam bilmiyorum
Sicak mi ictiniz1 soğanı soyup 4e bölüp 2 bardak suyla (hazır su şart) kaynatiyorsunuz sabah akşam taze yapmaniz lazım yemekten 15dk önce içiyorsunuz. Ben 8 gün yapabildim sadece sonra göğüs ağrım başladı, soğan suyu göğüs ağrısı yapıyormuş zaten. 15 gün yapıyor herkes bı deneyin bakalım inşallah güzel sonuç alırsınız
Evet ben ağzımı yakmayacak şekilde sıcak içtim. Ama merak ettiğim şey geçen hafta ben doktora gittim vajinal ultrasonla yumurtalıklarima falan baktı, adetin yaklaşmış rahim duvarı kalınlaşmış dedi eğer bebek olsaydi görmez miydi hatta rahim filmi felan istediSicak mi ictiniz
Suan dahada belirdimi tekrar cekip atarmisinizHangisine güvenmem gerekiyor biri negatif diğeri pozitif Eki Görüntüle 3462307
Yok hemen cikmiyor kese oyle. Bide gebelikte rahim duvari kalinlasir tutunmasi icin doktorunuz bunu goz onunde bulundurmaliydi. Benim bir kere adetim gecikmisti rahim duvari da kalindi doktor dedi gebelikte olabilir adette olabilir bekleyelim dedi hic birsey yapmamisti tabi bir gun sonra adet oldum adettenmis ama dikkat etmeli buna film cekilseniz allah korusun bebek dusebilirdiEvet ben ağzımı yakmayacak şekilde sıcak içtim. Ama merak ettiğim şey geçen hafta ben doktora gittim vajinal ultrasonla yumurtalıklarima falan baktı, adetin yaklaşmış rahim duvarı kalınlaşmış dedi eğer bebek olsaydi görmez miydi hatta rahim filmi felan istedi
Suan dahada belirdimi tekrar cekip atarmisiniz