• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakar mısınız? :)

Ama gecikmeyi bekleyeceğim normalde adetten bir iki gün önceden de oluyordum olmadım gecikmeyi bekleyeceğim insallah ikimizde yeni yıla güzel haberle gireriz 🩷🙏
Umarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya

Umarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya
Sabah benim de coook incecik bir çizgi çıktı akşam da ovulasyon yaptım tam degil ama tama yakın kırmızı t çizgisi çıktı. 15. Ayimizdayiz olursa ilk kez olacak bende bekleyeceğim. Haftaya kadar insalllahhh olur ikimizde hatta isteyen herkese nasip etsin haber ver olur mu güzel haberleri 🩷

Sen nasılsın
Sabah benim de coook incecik bir çizgi çıktı akşam da ovulasyon yaptım tam degil ama tama yakın kırmızı t çizgisi çıktı. 15. Ayimizdayiz olursa ilk kez olacak bende bekleyeceğim. Haftaya kadar insalllahhh olur ikimizde hatta isteyen herkese nasip etsin haber ver olur mu güzel haberleri 🩷

Yaa hayırlı olsun peki hamile kaldığın ay farklı olarak bir şey yaptın mı 😊 hsg çekildin mi
Ekstra bir şey yapmadım ama magnezyum almıştım vitamin olarak. Bir de çalışmaya karar vermiştim kafam dağılsın diye. Şans ki ilk ayda gebe kaldığımı öğrendim. İnsanlar sürekli burada yazıyorlar ya kafanızdan atın falan inanmıyordum hiç kafamdan nasıl atayım diye. Ama ise girip işle meşgul olunca kafa da vücut da stresi uzaklaştırdı belki de bilemiyorum. Abur cubur hiç yemem yediklerime hep dikkat ediyordum belki hepsi bir sebepti 🙏 Allah da nasip etti çok şükür 🙏
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💙🙏

Back
X