testte çıkan gölge gibi bir çizgi bu ne demek ?

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
slm bayanlar;
ben 4 ocakta adet olmam lazımdı olmadım evdede hazır test vardı gece saat 3 de tuvaetim geldi üşendim çıkmadım sabah 6 da uyandım o idrarla test yaptım fakat gelişi güzel baktığımda test negatif ama şöyle o tarafa bu tarafa oynattığımda çok ama çokzor renksiz gölge gibi çok ama çok siik çok zor görünen 2.çizgi var sanırım sizce ne yapmalıyım idrardan birdaha ne zaman bakmalıyım? veya sağlık ocağına gitsem adetimi 4 gün geçti desem cuma günü için kan testi istsem yaparmı napsam bi yardımcı olurmuusnuz he bide bendeki değişiklikleri anlatim sürekli küçük tuvaletim geliyor hafifte bir yanma var ve az az......gögüslerim koyulastı şişti ve acıyor ayrıcada gögüslerimin koyu kısmında sivilce gibi kabarcıklar çıktı ...halsiz gibiyim...canım hep bişiler istiyor....özellikle tatlı yiyorum bi tatlı yiyorum bi canım acı çiğ köfte istiyor bi balık istiyo....bunları yazarken bile ağzım sulandı hiç böyle olmazdım :)
kasıklarım çok ağrıyor batma gibi belime vuruyor....
sizce ne yapayım basına gelenler geçirenler duyanlar bana bişiler söylermisiniz bekliyorum:44:

canım galiba hamilesinnn....
çünkü bende ilk test yaptığımda 2. çizgi çok silik çıkmıştı...
2gün sonra bidaha yaptım yine çok silikti ki adetim 6gün falan geçmişti..
ertesi gün hastaneye gittim tahlil yaptırdım ve 4 haftalık hamileydim
şimdi kuzum kollarımda Rabbime şükürler olsun...

ama benim testte baktımı negatif gibi görünüyor ama iyice o tarafa bu tarafa çevirince çok belirsiz gölge gibi var sanki kaç gün daha beklesemde bi daha test yapsam

ama benim testte baktımı negatif gibi görünüyor ama iyice o tarafa bu tarafa çevirince çok belirsiz gölge gibi var sanki kaç gün daha beklesemde bi daha test yapsam

ilk başta benimde öyle olmuştu ve ben çok üzülmüştüm planlı bi gebelikti..ama 5dk sonra bidaha baktığımda 2. çizgi belli belirsizdi...istersen git sağlık ocağına yaparlar galiba tahlil...ben 2gün sonra yaptım prospektüsünde öle yazıodu bi oku sende istersen

Son düzenleme:
bence de hamilesin canım bende de ilk önce silik çıkmıştı. iki gün sonra tekrar yaptığımda çizgi netleşmişti tabi dayanamayıp kan tahlilinde öğrenmiştim sen de günün geçtiğine göre kanda da kesin sonucu alabilirsin. inşalllah hamilesindir darısı başına

Muhtemelen hamilesin bende de öyle olmuştu emin olmak icin bi kac gun sonra tekrar la simdiden hayirli olsun bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…