Testte çıkan silik çizgi.

Tüp değil sanırım ? Eğrr değilse şuan 1 aylık bile değil çıkmaz kaset testte bence adet tarihinizi bekleyin bidaha tekrarlayın 🤗
11 ekimde çatlama oldu testle takip ettim hayır tüp değil aslında düznli olsa 26 ekimde olmam lazımdı kasım ayındayız

Ay pardon ekim diye okudum onu ben 😂 o zaman olma ihtimaliniz yüksek bence hemen yarın kan verin 🤗
Normalde pkoluydum ama kontrole gittiğimde kist falan kalmamıştı macunla 2 aydır düzenli oldum 3. Ay bu olmadı

Normalde pkoluydum ama kontrole gittiğimde kist falan kalmamıştı macunla 2 aydır düzenli oldum 3. Ay bu olmadı
Bende öyleyim Pko görüntüsü var diyolar ultrasonda ama belirtileri yok düzenli olurum en fazla 3-5 gün atar oda cok nadir bi kere 15 gün attı bende hamileyim zannettm gittm beta hcg verdm 0 😂

Bende öyleyim Pko görüntüsü var diyolar ultrasonda ama belirtileri yok düzenli olurum en fazla 3-5 gün atar oda cok nadir bi kere 15 gün attı bende hamileyim zannettm gittm beta hcg verdm 0 😂
Ben normalde ilaçsız adette olmuyordum 2 aydır oldum macunla 3. Ay yine kullandım ama adetten tık yok daha testte böyle çıkınca acaba sadece ben mi hayalet çizgi görüyorum var mı bilemedim yarın tekrar yapıcam bakalım

Ben normalde ilaçsız adette olmuyordum 2 aydır oldum macunla 3. Ay yine kullandım ama adetten tık yok daha testte böyle çıkınca acaba sadece ben mi hayalet çizgi görüyorum var mı bilemedim yarın tekrar yapıcam bakalım
Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah 🤗🤲🏼

Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah 🤗🤲🏼
Amin herkesin inş bugün tekrar yaptım da bişey yok paranoyak oldum çizgi diye çok istediğimden varmış gibi görüyorum herhalde olsa düne göre belirgin olmalıydı hiç bişey yok

Eklentiler

• 581A0555-02B2-4FF2-846A-CF1ACCEC1BE8.webp
    581A0555-02B2-4FF2-846A-CF1ACCEC1BE8.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
Amin herkesin inş bugün tekrar yaptım da bişey yok paranoyak oldum çizgi diye çok istediğimden varmış gibi görüyorum herhalde olsa düne göre belirgin olmalıydı hiç bişey yok
Bence yinede idrar testlere güvenmeyin cok umutlanmadan kan testine gidin 🤗

Back
X