Tüp değil sanırım ? Eğrr değilse şuan 1 aylık bile değil çıkmaz kaset testte bence adet tarihinizi bekleyin bidaha tekrarlayınEn son 26 eylülde regl olmuştum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp değil sanırım ? Eğrr değilse şuan 1 aylık bile değil çıkmaz kaset testte bence adet tarihinizi bekleyin bidaha tekrarlayınEn son 26 eylülde regl olmuştum
11 ekimde çatlama oldu testle takip ettim hayır tüp değil aslında düznli olsa 26 ekimde olmam lazımdı kasım ayındayızTüp değil sanırım ? Eğrr değilse şuan 1 aylık bile değil çıkmaz kaset testte bence adet tarihinizi bekleyin bidaha tekrarlayın![]()
Ay pardon ekim diye okudum onu ben11 ekimde çatlama oldu testle takip ettim hayır tüp değil aslında düznli olsa 26 ekimde olmam lazımdı kasım ayındayız
Normalde pkoluydum ama kontrole gittiğimde kist falan kalmamıştı macunla 2 aydır düzenli oldum 3. Ay bu olmadıAy pardon ekim diye okudum onu beno zaman olma ihtimaliniz yüksek bence hemen yarın kan verin
![]()
Bende öyleyim Pko görüntüsü var diyolar ultrasonda ama belirtileri yok düzenli olurum en fazla 3-5 gün atar oda cok nadir bi kere 15 gün attı bende hamileyim zannettm gittm beta hcg verdm 0Normalde pkoluydum ama kontrole gittiğimde kist falan kalmamıştı macunla 2 aydır düzenli oldum 3. Ay bu olmadı
Transferimin 10. Gününde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı,bugün 11. Günü ve kan tahlilim 4.47 çıktıMerhaba sonuç pozitif![]()
Ben normalde ilaçsız adette olmuyordum 2 aydır oldum macunla 3. Ay yine kullandım ama adetten tık yok daha testte böyle çıkınca acaba sadece ben mi hayalet çizgi görüyorum var mı bilemedim yarın tekrar yapıcam bakalımBende öyleyim Pko görüntüsü var diyolar ultrasonda ama belirtileri yok düzenli olurum en fazla 3-5 gün atar oda cok nadir bi kere 15 gün attı bende hamileyim zannettm gittm beta hcg verdm 0![]()
Allah gönlünüzden geçeni versin inşallahBen normalde ilaçsız adette olmuyordum 2 aydır oldum macunla 3. Ay yine kullandım ama adetten tık yok daha testte böyle çıkınca acaba sadece ben mi hayalet çizgi görüyorum var mı bilemedim yarın tekrar yapıcam bakalım
Amin herkesin inş bugün tekrar yaptım da bişey yok paranoyak oldum çizgi diye çok istediğimden varmış gibi görüyorum herhalde olsa düne göre belirgin olmalıydı hiç bişey yokAllah gönlünüzden geçeni versin inşallah![]()
Bence yinede idrar testlere güvenmeyin cok umutlanmadan kan testine gidinAmin herkesin inş bugün tekrar yaptım da bişey yok paranoyak oldum çizgi diye çok istediğimden varmış gibi görüyorum herhalde olsa düne göre belirgin olmalıydı hiç bişey yok
Doktorlar kovacak artık beni kan vermektenBence yinede idrar testlere güvenmeyin cok umutlanmadan kan testine gidin![]()
Hahah ayy gerçekten miDoktorlar kovacak artık beni kan vermektennet belli olmadan gitmek istemiyorum
Hadi inş pozitifi görürsün canım :)Hahah ayy gerçekten mibana dua et o zaman kan vericem bugün
![]()
Çıktı mı sonuçHahah ayy gerçekten mibana dua et o zaman kan vericem bugün
![]()
Evet 155 çıktı 10.gün değerimÇıktı mı sonuç
Aaa hadi gözün aydın darısı başıma :)Evet 155 çıktı 10.gün değerim![]()
Amin inşallahAaa hadi gözün aydın darısı başıma :)