Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisine benziyorTestim bu sekilde
Vok teşekkür ederim takip edicem tesle bakalim hayirlisi neyse o olsun insallahBen gördümmm çok yeni daha ondan böyle soluk afiyetle olsun amin![]()
Bugun testimi tekrarladim ama ilk idrar degildi belirginlesme var mi sizceBen gördümmm çok yeni daha ondan böyle soluk afiyetle olsun amin![]()
Canım testinin markası artimet miBugun testimi tekrarladim ama ilk idrar degildi belirginlesme var mi sizce
Yok artimet deyil kutusu yanimda degil ama v ile baslayan biseydi ikisinin markasi farkli ilk yaptigim test prodoctor du bunun ismini hatirlamiyorumCanım testinin markası artimet mi
Anladım canım çizgi var gibi evet gordum bende daha yeni olabilir artimed sandım çünkü artimed ylanci pozitif çıkarıyor yarın birdaha çizgi nin koyulasmasini takip et Allah gönlüne göre versinYok artimet deyil kutusu yanimda degil ama v ile baslayan biseydi ikisinin markasi farkli ilk yaptigim test prodoctor du bunun ismini hatirlamiyorum
Testin markasi vanu bakalim evet persembe sabah ilk idrarla yapcam tekrar bakalim umarim hayirlisi olur cok heyecanlaniyorum sanki ilk defa yapiyormusum gibiAnladım canım çizgi var gibi evet gordum bende daha yeni olabilir artimed sandım çünkü artimed ylanci pozitif çıkarıyor yarın birdaha çizgi nin koyulasmasini takip et Allah gönlüne göre versin![]()
Gördüm çizgiii bence bişeyler var canım ama ilk idrarla yap lütfennBugun testimi tekrarladim ama ilk idrar degildi belirginlesme var mi sizce
Önceki testini görmedim ama bu testinde çizgi görünüyor, testi tekrar edince ve kan verince tekrar bilgilendirir misin biziBugun testimi tekrarladim ama ilk idrar degildi belirginlesme var mi sizce
İlk testim konunun basinda var umarim hayirlisi olur henüz ilk deneme ama insan yinede cok heyecanlaniyor tabiki bilgilendiririm dualarinizi eksik etmeyin lutfenÖnceki testini görmedim ama bu testinde çizgi görünüyor, testi tekrar edince ve kan verince tekrar bilgilendirir misin biziRabbim gönlüne göre verein hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz
Persembe gunu ilk idrarla tekrar denicem varsa ben buradayim der galibaGördüm çizgiii bence bişeyler var canım ama ilk idrarla yap lütfenn![]()
Testinde çift çizgi görmedim demek istemiştim yanlış yazmışım ama ikincisinde var çizgiİlk testim konunun basinda var umarim hayirlisi olur henüz ilk deneme ama insan yinede cok heyecanlaniyor tabiki bilgilendiririm dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Evet ilkinde gözle bile zor gorunuyor ama telefonda cikmiyor bakalim umarim koyulasiyordur yine test yapinca yukleyecegim burayaTestinde çift çizgi görmedim demek istemiştim yanlış yazmışım ama ikincisinde var çizgi![]()