- 28 Şubat 2019
- 4.695
- 11.202
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsunKızlar günaydın.
Benim adetim gecikince ben hamile olduğumdan şüphelendim.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
Testte bir hata olabilir mi yoksa ben ???
Başka bir test alayım mı ne diyorsunuz?
O kadar çabuk çıktıysa kan yada idrar tahlili yaptırın sağlık ocağında hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
O kadar çabuk çıktıysa kan yada idrar tahlili yaptırın sağlık ocağında hakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Bu test pozitif çıkmışsa büyük ihtimal hamilesinKızlar günaydın.
Hemen hazırlan en yakin hastaneye kan tahlili vermeye git.Şuan yemin ederim ellerim titriyor
Tamam istiyordum da ay ne bilim ya sanki içten içe de olmayacağına emin gibiymişim
Şuan ne hissederim napayım bilmiyorum
Valla daha işe gitmemişti ben söyleyiverdim şuan çok mutlu bir şekilde işe gittiHemen hazırlan en yakin hastaneye kan tahlili vermeye git.
Eşin evde degilse ona sürprizli açıklama yap. Bir de ömürlük kalıcı hatıra olması adına video çek.
Ben 1. De değilde 2. De video çekmiştim. Şok olmuştu adam.
Tepkileri çok komik ve tatlı oluyor
İse giderken denilir mi ya hu şimdi yolda gördüğüne sarilasi gelecek adamın. tüm günü yüzünde değişik bir tebessüm eşliğinde geçecek.Valla daha işe gitmemişti ben söyleyiverdim şuan çok mutlu bir şekilde işe gitti
Ay hala inanamıyorum ben ha hamileyim ben
Gözün aydın olsun annecikKızlar günaydın.
İçimde tutabildigim tek şey bebiş olacak galiba tutamadım vallaİse giderken denilir mi ya hu şimdi yolda gördüğüne sarilasi gelecek adamın. tüm günü yüzünde değişik bir tebessüm eşliğinde geçecek.
Hadi hayirlı olsun.
![]()
Hamilesin ama kadın doğuncaya git gebeliğinde çeşitleri var dış gebelik üzüm gebelik normal gebelik kadın dogumcu bakarKızlar günaydın.
Demek ki değer yüksek olunca hemen algılıyor ikinci çizgiÇift çizgi çıktığı zaman yanılma payı düşük olur derler. Benim 4 hamileliğim dede idrarı damlattigim anda ikinci çizgi belirdi. Şimdiden hayırlı olsun
Ben de.Bende gebeligimi böyle öğrendim. Saniyesinde çıktı çift çizgi.