Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim canım, 2 gün sonra falan testi tekrarla. Vardır inşallahKizlar bakar msnz çok çok ince bisey görüyorum adetime 2 3 gün var daha bugün de yerleşme kanamasina benzer akıntı geldi
Tekrarlicam regl olmazsam inşallah ❣Göremedim canım, 2 gün sonra falan testi tekrarla. Vardır inşallah
Gördüm ben ama bu ince çizgi güvenilir değil. Bende de kaç defa çıktı adet oldum gebelik yokmuş. İkinci çizgi ilk çizgi gibi kalın olması lazım silikte olsa kalın olur hepKizlar bakar msnz çok çok ince bisey görüyorum adetime 2 3 gün var daha bugün de yerleşme kanamasina benzer akıntı geldi
Ben o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .Gördüm ben ama bu ince çizgi güvenilir değil. Bende de kaç defa çıktı adet oldum gebelik yokmuş. İkinci çizgi ilk çizgi gibi kalın olması lazım silikte olsa kalın olur hep
Nasıl yani anlamadım?Adete az kalmış hafif siyahlık olmalıydı
Hemen belirdi birde beklemedim şimdi ışığa tuttuğum zaman çok belli oluyo çok sasirdimBen o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .
Ben o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .
Eğer yerleşme yaşıyorsan hemen çıkmıyor zaten testte. Adete dönmezse yaparsın bi test dahaBen o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .
Işığa tuttuğumda böyle bisey var bu nedir peki kuruma falan miEğer yerleşme yaşıyorsan hemen çıkmıyor zaten testte. Adete dönmezse yaparsın bi test daha