• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testte ikinci cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar bakar msnz çok çok ince bisey görüyorum adetime 2 3 gün var daha bugün de yerleşme kanamasina benzer akıntı geldi

Eklentiler

• InShot_20210311_205616522.webp
    InShot_20210311_205616522.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar bakar msnz çok çok ince bisey görüyorum adetime 2 3 gün var daha bugün de yerleşme kanamasina benzer akıntı geldi
Gördüm ben ama bu ince çizgi güvenilir değil. Bende de kaç defa çıktı adet oldum gebelik yokmuş. İkinci çizgi ilk çizgi gibi kalın olması lazım silikte olsa kalın olur hep

Gördüm ben ama bu ince çizgi güvenilir değil. Bende de kaç defa çıktı adet oldum gebelik yokmuş. İkinci çizgi ilk çizgi gibi kalın olması lazım silikte olsa kalın olur hep
Ben o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .

Ben o çizgiyi hep erken gebelik testlerinde yaşadım. Karnımda çok kasılma var yarın adet olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem bu çizgiler hep beni yoruyor valla .
Hemen belirdi birde beklemedim şimdi ışığa tuttuğum zaman çok belli oluyo çok sasirdim

Eklentiler

• 20210311_211640.webp
    20210311_211640.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Eğer yerleşme yaşıyorsan hemen çıkmıyor zaten testte. Adete dönmezse yaparsın bi test daha

B Betus94 etiket yapamadım. O gebelik testinde ortada plastik var onun yansıması olabilir o kadar yakın olmaması lazım. Açıp bi bak istersen plastiğini çıkarıp bi de öyle ışığa tut

Back
X