- 3 Aralık 2020
- 101
- 28
- 48
- 35
- Konu Sahibi Mavikusumm
-
Naptınız adet oldunuz mu?Arkadaşlar sat 6 Şubat bat 5 Şubat
İlişki 1 19 Şubat
İlişki 2 22 Şubat
Hala regli olmadım
Hamilelik belirtilerim de var reglide ikisi aynı gibi zaten ama dün akıntım sapsarı ve yoğundu regl oldum diye ped koydum ama değilmiş bir daha gelmedi mantar mı acaba dedim. Dün test yaptım negatif çıktı reglime 1 gün kala yani. Sizce geç döllenme olabilir mi? Erken gebelik testi yaptım. Çünkü 22 şubattaki ilişkimden sonraki gün uzayan akıntım geldi yani 23 şubatta testi ilişkiden 11 gün sonra yapmış oldum. Hamilelik olabilir mi testte benim gibi negatif çıkıp geç döllenme olan var mı? Kaçıncı gün pozitifi gördünüz?
Oldum malesefBende de benzer bir durum var, regl oldunuz mu
Öyleymiş gerçekten bir umut işteMuhtemelen hamile miyim diye çok düşündüğünüz için adetiniz gecikiyor.
Regl oldumBende de benzer bir durum var, regl oldunuz mu
Naptınız adet oldunuz mu? Evet oldum
Evet oldumNaptınız adet oldunuz mu?
Benim geç döllenme değildi ama reglime 2-3 gün varken yapmıştım test ve negatifti yinede şüphelendim kan testi vermeye gittiğimde 2 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bi kan ver derim benArkadaşlar sat 6 Şubat bat 5 Şubat
İlişki 1 19 Şubat
İlişki 2 22 Şubat
Hala regli olmadım
Hamilelik belirtilerim de var reglide ikisi aynı gibi zaten ama dün akıntım sapsarı ve yoğundu regl oldum diye ped koydum ama değilmiş bir daha gelmedi mantar mı acaba dedim. Dün test yaptım negatif çıktı reglime 1 gün kala yani. Sizce geç döllenme olabilir mi? Erken gebelik testi yaptım. Çünkü 22 şubattaki ilişkimden sonraki gün uzayan akıntım geldi yani 23 şubatta testi ilişkiden 11 gün sonra yapmış oldum. Hamilelik olabilir mi testte benim gibi negatif çıkıp geç döllenme olan var mı? Kaçıncı gün pozitifi gördünüz?
Kan testini ne zaman verdinizBenim geç döllenme değildi ama reglime 2-3 gün varken yapmıştım test ve negatifti yinede şüphelendim kan testi vermeye gittiğimde 2 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bi kan ver derim ben
Aynı gün içinde vermiştim bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyordum gece zaten acaba hamileyim yoksa regl yaklaştıgı için mi diye hiç uyumamıstım goguslerıme baktım damarlarım belirginleşmişti ve şüphelendim sabah test yaptım eczaneler açılır açılmaz negatif çıktıKan testini ne zaman verdiniz
Aynı gün içinde vermiştim bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyordum gece zaten acaba hamileyim yoksa regl yaklaştıgı için mi diye hiç uyumamıstım goguslerıme baktım damarlarım belirginleşmişti ve şüphelendim sabah test yaptım eczaneler açılır açılmaz negatif çıktıgittim kan verdim pozitifti
17Beta hcg kaç ile öğrendiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?