Testte pozitif gorup ardindan adet goren varmi?

Canlarım ben evde test yaptim daha adet günüm gelmeden çok aşırı silik çizgiyle hastaneye gidip kan verdim negatif çıktı ama sürekli test yapan biri olarak ikinci cizgi beni çok umutlandirdi bende tekrar tekrar yeniledim her geçen gün çizgi dahada belirginlesti ve adet günüm 2 gün geçer geçmez tekrar kan verdim başka bir hastanede şuan 6 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinlicem bebis imin umudunuzu kesmeyin bu arada ben her sabah migde bulantimdan şüphelenip erken test yaptim bide durup durup vücut isim bi anda yükseliyordu.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıkla kucağıma almam için dua edin kızlar bende sizin için ediyorum. Hepiniz çok sağolun
Hayirli olsun canim.bu gibi durumlar olabiliyo bazen etrafimizdan duyuyoruz ateşin kaç cikiyor banada yazarmisin canim en yüksegi kac mesela...

ölcmedim hiç canım ama durduk yere bi ateş basması oluyordu bi anda vücut ısının arttığını hissediyordum fazlasıyla

Su silik testinin fotosunu atarmisin ozelden bana. İlk yaptigin en silik olanini
ölcmedim hiç canım ama durduk yere bi ateş basması oluyordu bi anda vücut ısının arttığını hissediyordum fazlasıyla

Back
X