- 26 Ağustos 2016
- 63
- 11
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olmasan bu kadar çıkmazdı canım. yarın sabah ilk idrarla yap. sonrada kan vermeye git. sağlık ocağına verebilirsin. zaten hamile olduğumuzda oraya bilgi vermemiz gerekiyomşEki Görüntüle 1904981 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim adetim tam 6 gün gecikti ve biz eşimle çocuk istiyoruz bu ay yumurtlama dönemine denk getirdik ve 1 gün aralıklarla ilişkiye girdik test aldım fakat 10 dk sonra 2. Çizgi çıktı ve çok silik ti ve bir kaç dk sonra
Sonradan ikinci çizgi kayboldu ama normal mı pekşKesinlikle hamilesin hyırlı olsun benim iki çocuğumda da böyle çıktı
Evet bazen olabiliyor süre ile ilgili önemli olan çıkması merak etme sadece beta değerin henüz düşük olduğu için böyle yani henüz yeni olduğu için ama hamilesin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :)Sonradan ikinci çizgi kayboldu ama normal mı pekş
Kaybolanin da fotosunu ekle, belki hala görebiliriz .Sonradan ikinci çizgi kayboldu ama normal mı pekş
Kan testi yaptırsam çıkar değil miEvet bazen olabiliyor süre ile ilgili önemli olan çıkması merak etme sadece beta değerin henüz düşük olduğu için böyle yani henüz yeni olduğu için ama hamilesin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :)
Çıkar canım kanda zaten hemen belli oluyor bende de öyle olmuştu kan verdim hemen çıktı muhtemelen 5 haftalıktır o yüzden silik çıkmıştır hemen bir özel acike gidip kan ver yarım saatte sonucu alırsınKan testi yaptırsam çıkar değil mi
Çıkar canım kanda zaten hemen belli oluyor bende de öyle olmuştu kan verdim hemen çıktı muhtemelen 5 haftalıktır o yüzden silik çıkmıştır hemen bir özel acile gidip kan ver yarım saatte sonucu alırsınKan testi yaptırsam çıkar değil mi
Çok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) sonradan silindi diye çok korkmuştumÇıkar canım kanda zaten hemen belli oluyor bende de öyle olmuştu kan verdim hemen çıktı muhtemelen 5 haftalıktır o yüzden silik çıkmıştır hemen bir özel acile gidip kan ver yarım saatte sonucu alırsın
Malesef onu çekmedim 1 saat oldu nerdeyse istersen çeke bilirim ikinci çizgi 1-2 dk sonra hemen gittiKaybolanin da fotosunu ekle, belki hala görebiliriz .
Sonucu kesin öğrenince yazarmısın merak ederim şimdiÇok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) sonradan silindi diye çok korkmuştum
Tabiki de zevkle :)Sonucu kesin öğrenince yazarmısın merak ederim şimdi
Bakalım belki vardır, bence hamilesinizMalesef onu çekmedim 1 saat oldu nerdeyse istersen çeke bilirim ikinci çizgi 1-2 dk sonra hemen gitti