Testte silik çizgi çıktı hamile ola bilir miyim acaba!!

Silinmesi kafa karistirici.
Bir defa bende de ikinci cizgi silindi. Ya da cizgi yoktu ben oyle gormek istedim bilmiyorum ve hamile degildim.
Insallah kan testinde guzel haberi alirsiniz.

Kızlar malesef sonuç negatif çıktı :( Hayırlısı buymuş demek ki artık bu ay tekrar dan çalışmalara devam edicez.. Bana yardımcı olur musunuz çünkü ben yeni evliyim ve hiç bir bilgim yok.. Adetim de gecikti yumurtlama dönemine nasıl denk getiricem yani yapmam gerekenler sizce nedir lütfen yardım eder misiniz bana :(

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-31-11-25-16.webp
    SmartSelectImage_2016-10-31-11-25-16.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 175
Kızlar malesef sonuç negatif çıktı :KK43: Hayırlısı buymuş demek ki artık bu ay tekrar dan çalışmalara devam edicez.. Bana yardımcı olur musunuz çünkü ben yeni evliyim ve hiç bir bilgim yok.. Adetim de gecikti yumurtlama dönemine nasıl denk getiricem yani yapmam gerekenler sizce nedir lütfen yardım eder misiniz bana :KK43:
Canım adetinin 2-3 gününde doktoruna git öncelikle hormonlarına bi bakılsın bi sorun yoksa yumurta tabikini yaptır doktorun size ne zaman ilişki olucağını söyler ve değerlendirirsiniz ok

Sağlık ocağına gitsem orda da yumurtlama günümü hesaplaya bilir ler mi peki

Sağlık ocağına gitsem orda da yumurtlama günümü hesaplaya bilir ler mi peki
Bazı doktorlar 1 sene geçmeden çok fazla ilgilenmiyorlar ama en azindan yumurtlama zamanını söyler ve bu çok yardımcı olur. Kimisi regl den hemen önce kimisi hemen sonra da yumurtluyor ama genelde atıyorum 28 günde 1 oluyorsan ortaları diyolar. Buna dikkat edersen, iliskiden sonra beline yastik koyarsan yükseliyor bence.
Adet takvimi uygulaması da bazılarına yardımcı oluyor

Back
X