Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim silik aradığımız çizgiler mikroskopla bakılsa anca görülür çizgiler oluyor geneldeArkadaşlar merhaba. Bugün regl gecikmemin 2. Günü.. Sabah idrarı ile değil yaptığım test ve 2. Çizgi böyle çıktı. Bundan beş gün önce yaptığım testte hiç yoktu.. durum nedir? Eşime söylemeli miyim yoksa erken miEki Görüntüle 3313566
Merhaba aldım yarın sabah deneyeceğimbence var gibi normal kaset test deneyin bitanede
Merhaba. İlk üç dakikada çıktıValla gayet belirgin test, ilk 5 dakikada mı çktı?
Bende aynısı emin olama
Bizim silik aradığımız çizgiler mikroskopla bakılsa anca görülür çizgiler oluyor geneldemaşallah ikinci çizgi belirgin tebrik ederim
![]()
AhahahahahBizim silik aradığımız çizgiler mikroskopla bakılsa anca görülür çizgiler oluyor geneldemaşallah ikinci çizgi belirgin tebrik ederim
![]()
Benimkisi gibiiiBende aynısı emin olamadmEki Görüntüle 3313597
Arkadaşlar merhaba. Bugün regl gecikmemin 2. Günü.. Sabah idrarı ile değil yaptığım test ve 2. Çizgi böyle çıktı. Bundan beş gün önce yaptığım testte hiç yoktu.. durum nedir? Eşime söylemeli miyim yoksa erken miEki Görüntüle 3313566
Bende aynısı emin olamadmEki Görüntüle 3313597
Hepinize hayırlı uğurlu olsun kızlarEki Görüntüle 3313668
Benim de bugün 1. Gecikme günü ve regl ağrım gibi ağrım var. Sabah değil az önce yaptım. Şimdi kan testine gidiyorum. Bilemedim emin olamadım
Benim bi belirtim yoktu. Karnım çok ağrıyodu doktora gittim 2 hafta önce kist buldu çocuk falan yoktu. O zaman görünmedi bi şey. Ama reglim gecikince yaptım test sonucu 1.5 saate çıkıcak emin değilim henüz çünkü kist muhabbeti vaeHepinize hayırlı uğurlu olsun kızlarAllah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi. belirtileriniz neydi acaba?
3 dk yazıyodu benimkinde pembe bir test kurusu var 3. Dk sonucu buŞu başlıkta gördüğüm tüm testler 5 dakika içinde çıktıysa hanımlar hamilesiniz![]()
Kist için geçmiş olsun. İnşallah kan değeriniz de olumlu çıkar.Benim bi belirtim yoktu. Karnım çok ağrıyodu doktora gittim 2 hafta önce kist buldu çocuk falan yoktu. O zaman görünmedi bi şey. Ama reglim gecikince yaptım test sonucu 1.5 saate çıkıcak emin değilim henüz çünkü kist muhabbeti vae
Çok teşekkür ederim.Kist için geçmiş olsun. İnşallah kan değeriniz de olumlu çıkar.
Hamilesiniz ama daha çok yeniBeta hcg 17.6 çıktı. Gri alan diyor internette nedir bilen var mı?