Testten anlayan varmı

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Adetime 4 gün kala test yaptım 2 çizgi ama ilk de silik ikincisi de sonra adet günü yaptım aynı markaydı o da ikiside silik pozitif bu günde misafirim vardı testi yaptım ama akşam bakabildim ikinci çizgi yine var ama yamuk biraz bi de kanamam var kimyasal gebelik mi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20220619-023442_Gallery.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 260
  • 20220619_023459.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 261
Akşam bakmak net sonuç vermez.. Sabah ilk idrar iyidir test için. Kanama yerleşme kanaması ya da geç döllenme kaynaklı olabilir beta hcg takibi yapmanız lazım..

Akşam bakmak net sonuç vermez.. Sabah ilk idrar iyidir test için. Kanama yerleşme kanaması ya da geç döllenme kaynaklı olabilir beta hcg takibi yapmanız lazım..
Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu ama bu sanki daha fazla normal adet gibi

Testi tekrarlayın 2 gün sonra ama sabah ilk idrarla ve ilk 5dk içinde çıkan sonucu değerlendirmeye alın. Eger çizgi koyulaşmışsa gidin kanda takip edin insallah hersey gönlünuzce olur

Testi tekrarlayın 2 gün sonra ama sabah ilk idrarla ve ilk 5dk içinde çıkan sonucu değerlendirmeye alın. Eger çizgi koyulaşmışsa gidin kanda takip edin insallah hersey gönlünuzce olur
Diğer hamileliğimde adet günümde koyu çıkmıştı bi de diğer çocuğumu da kaybettim ben adet oldum diye takmamıştım şimdi burda gezerken baktım dış gebelik falan demişler korktum açıkcası

Yani daha önce gebeliğiniz bu sekilde sonlandıysa önce bi kadın doğum doktoruna muayene olun hemen kanda bakın ve diğer gebeliğinizi sonlandıran altta yatan bir sorun varsa en basindan önlem alınır. Insallah kötü bisey olmaz siz lütfen sakin olun gerilmeyin. Buradan güzel haberlerinizi alırız insallah

Yok onu tabiki de araştırdım bi sene oldu erken doğum yaptım onda suyum gelmişti

Anlıyorum cok uzuldum...
Siz bence hiç aklınıza kötü seyler getirmeden direk gidip kan testi verin o zaman. Isterseniz acillerde de yapiliyor ama beklerim derseniz p tesi ilk iş gidip bakın
Bu testler kuruma çizgisi midir nedir ondan olamaz mı ki ya akşama doğru başladı kanamam ve doğumdan sonra enfeksiyondan mıdır nedir bilmiyorum ilk gün çok açık renk az gelir yarın çoğalırsa adet oldum derim şu an diyemiyom

Nedir son durumunuz? Test tekrarı yaptıniz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…