Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok var sanrm idrar birikntisi. Yanı bastan sona kalın bsy var ama orada sankıi. Henuz catlamadan 5 gun gecmıs benm de oyle 9 gunum var acele
Ben catlamadan sonra 16. Gun regl oluyorum canim catlamanin ustunden 7 gun gectiDaha cok var sanrm idrar birikntisi. Yanı bastan sona kalın bsy var ama orada sankıi. Henuz catlamadan 5 gun gecmıs benm de oyle 9 gunum var acele
etmssin![]()
Ozaman 27 diye duzeltiyorumBen catlamadan sonra 16. Gun regl oluyorum canim catlamanin ustunden 7 gun gectibakalim gün gün ilk idrarla yapacagim o zaman belli olur
![]()
Canim esim evde hemen cekip cope attim 14 subatta surpriz yapcam varsa eger cok umudum yok zaten ama bi umut isteOzaman 27 diye duzeltiyorumgenelde 14 gun luteal faz ya ondan öyle hesapladım bi an. 7 günün kalmış ama bide flasla cekermsn ben de awox yapacagm 3gun snra. 2 ay omce yaptığımda dogru sonuc verdı. Negatif yani. Bu arada awoxda şöyle bir dezavantaj var kii üzerinde ki pleksi yüzey ısıgın yönüne dogru cizgı varmıs gb hssettiryor. Buyuzden flasla cekmeni tavsıye ederim
![]()
İnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıtCanim esim evde hemen cekip cope attim 14 subatta surpriz yapcam varsa eger cok umudum yok zaten ama bi umut istebidahakije flashla cekerim canim ilk defa duyuyorum valla. İnsallah hayirli haberler alirsin ya
![]()
İnsallah nasip olur gercekten en guzel hediye olacak. Eger o zamana kadar belli olmazsa 2 gun icinde bi hediye almam lazimİnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıt![]()
Bende bilemedim valla canim cok umutsuzumÇizgi gözüküyor ama bilemedim inşallah vardır![]()
Güzel haberler alırsın inşallahBende bilemedim valla canim cok umutsuzum![]()
İnsallah çok teşekkürlerGüzel haberler alırsın inşallah![]()
İnşallah hamilesinizdir çok silik gördüm
İnsallah canim cokk tesekkur ederim aminİnşallah hamilesinizdir çok silik gördümumarım yalancı testlerden değildir dilerim Rabbim nasip kısmet etsin inşallah Amin
![]()
İnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıt![]()
Şimdi görüyorum canım evetEki Görüntüle 3539354 canim bugun daha belirgin cikti bi de sen bakar misin
Yok canim toplu aldim awox onerdigin bi marka varsa bugun disari cikacagim alayimŞimdi görüyorum canım evetbaska testlern varmıbaska marka suan
Ben kızım da predictor early yapmıştım canm smdı awox alıyrm . Diğer erken gebelik testlerini hiç denemedim farklı markada da görmek iyi olur diye sordum ben deYok canim toplu aldim awox onerdigin bi marka varsa bugun disari cikacagim alayim
Canım bikac gün sonra predictor yapmak istiyorum suan 12 şubata baya var bi de pahali bosuna gitmesin diye almiyorum. Bikac gun daha awox yapayim eger cizgi koyulasmaya devam edersendirekt predictor alcamBen kızım da predictor early yapmıştım canm smdı awox alıyrm . Diğer erken gebelik testlerini hiç denemedim farklı markada da görmek iyi olur diye sordum ben deinşallah dogrudur kaset test alacak msn peki
Benim de planım bu. İnşallah olurİnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıt![]()
İnsallah hepimizin kalbindeki gercek olsunBenim de planım bu. İnşallah olur![]()