Testtttttt 🚨

seake

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
894
242
18
33
kizlarim sizce var mi bat 12 subat test awox
IMG_0445.webp
IMG_0445.webp

Daha cok var sanrm idrar birikntisi. Yanı bastan sona kalın bsy var ama orada sankıi. Henuz catlamadan 5 gun gecmıs benm de oyle 9 gunum var acele
etmssin🤗
Ben catlamadan sonra 16. Gun regl oluyorum canim catlamanin ustunden 7 gun gecti🥰 bakalim gün gün ilk idrarla yapacagim o zaman belli olur🤗

Ben catlamadan sonra 16. Gun regl oluyorum canim catlamanin ustunden 7 gun gecti🥰 bakalim gün gün ilk idrarla yapacagim o zaman belli olur🤗
Ozaman 27 diye duzeltiyorum🙈 genelde 14 gun luteal faz ya ondan öyle hesapladım bi an. 7 günün kalmış ama bide flasla cekermsn ben de awox yapacagm 3gun snra. 2 ay omce yaptığımda dogru sonuc verdı. Negatif yani. Bu arada awoxda şöyle bir dezavantaj var kii üzerinde ki pleksi yüzey ısıgın yönüne dogru cizgı varmıs gb hssettiryor. Buyuzden flasla cekmeni tavsıye ederim😍

Ozaman 27 diye duzeltiyorum🙈 genelde 14 gun luteal faz ya ondan öyle hesapladım bi an. 7 günün kalmış ama bide flasla cekermsn ben de awox yapacagm 3gun snra. 2 ay omce yaptığımda dogru sonuc verdı. Negatif yani. Bu arada awoxda şöyle bir dezavantaj var kii üzerinde ki pleksi yüzey ısıgın yönüne dogru cizgı varmıs gb hssettiryor. Buyuzden flasla cekmeni tavsıye ederim😍
Canim esim evde hemen cekip cope attim 14 subatta surpriz yapcam varsa eger cok umudum yok zaten ama bi umut iste😄 bidahakije flashla cekerim canim ilk defa duyuyorum valla. İnsallah hayirli haberler alirsin ya💕🤲🏻

Canim esim evde hemen cekip cope attim 14 subatta surpriz yapcam varsa eger cok umudum yok zaten ama bi umut iste😄 bidahakije flashla cekerim canim ilk defa duyuyorum valla. İnsallah hayirli haberler alirsin ya💕🤲🏻
İnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıt🙈🥰

İnşallah sen de hamilesindir canım. Benm de bat 12 Şubat yaaa. Ne guzel olur gerçekten benm de aklımda var bu sürpriz fikri gözyaşım pıt🙈🥰
İnsallah nasip olur gercekten en guzel hediye olacak. Eger o zamana kadar belli olmazsa 2 gun icinde bi hediye almam lazim😂

İnşallah hamilesinizdir çok silik gördüm 👀 umarım yalancı testlerden değildir dilerim Rabbim nasip kısmet etsin inşallah Amin 🤲☺️
İnsallah canim cokk tesekkur ederim amin🤲🏻💕🤗 ilk idrarla hergun yapacagim varsa insallah cikar🥰

IMG_0491.webp
canim bugun daha belirgin cikti bi de sen bakar misin

Yok canim toplu aldim awox onerdigin bi marka varsa bugun disari cikacagim alayim
Ben kızım da predictor early yapmıştım canm smdı awox alıyrm . Diğer erken gebelik testlerini hiç denemedim farklı markada da görmek iyi olur diye sordum ben de 🥰 inşallah dogrudur kaset test alacak msn peki

Ben kızım da predictor early yapmıştım canm smdı awox alıyrm . Diğer erken gebelik testlerini hiç denemedim farklı markada da görmek iyi olur diye sordum ben de 🥰 inşallah dogrudur kaset test alacak msn peki
Canım bikac gün sonra predictor yapmak istiyorum suan 12 şubata baya var bi de pahali bosuna gitmesin diye almiyorum. Bikac gun daha awox yapayim eger cizgi koyulasmaya devam edersendirekt predictor alcam🥰

Back
X