- Konu Sahibi sosyalbilgiler
-
selam arkadaşlar,hamileliğimin 24 haftasındayım.daha once amıyosentez yaptırdım.doktorum bu yuzden tetanoz aşısı yapılmasını ıstemıyor.erken doğum rıskı yasamamdan endise duyuyor.fakat saglık ocagı ısrarla vurmak ıstıyor.rısklerı var zarar gorebılırsın dogum esnasında dıyor.suandada dogudayız ardahanda fakat dogumumu erzurumda yapıcam.doktorumda orada.benımde bu konuda kafam cok karıstı.aynı durumda olan arkadaslar varmı.lutfen yardımcı olun.
selam arkadaşlar,hamileliğimin 24 haftasındayım.daha once amıyosentez yaptırdım.doktorum bu yuzden tetanoz aşısı yapılmasını ıstemıyor.erken doğum rıskı yasamamdan endise duyuyor.fakat saglık ocagı ısrarla vurmak ıstıyor.rısklerı var zarar gorebılırsın dogum esnasında dıyor.suandada dogudayız ardahanda fakat dogumumu erzurumda yapıcam.doktorumda orada.benımde bu konuda kafam cok karıstı.aynı durumda olan arkadaslar varmı.lutfen yardımcı olun.
bende 17 haftamda amıyosentez yaptırdım.suanda 24.haftadayım.bende anlamadım neden doktorum boyle bısey dedı.bende arastırmaya devam edıyorum.amıyosentez yaptırıp aynı zamanda tetanoz yaptıran cok kısı var.aralarında dogum yapanda olmus ama erken doguran olmamıs.bıraz daha arastırıp sanırım bene vurdurucam.
haklısın gercekten çok ınce dusunmemek gerekıyor.saglık ocagıyla konustum ben 32 haftaya kadar 1. dozu vurdurabılırmısım.2 dozda 4 hafta sonra36. haftaya gelıyor.ama tabı bu kadar beklemem bir karar verıcem ınss..
cevap veren aradaslara cok tesekkur ederim.baska sitelerede yazdım.icim baya rahatladı.benim gibi durumda olanlarda rahatlasın cunku amıyosentez olup tetanoz asısı olan cok kısı var ve bu kısıler erken dogum rıskıyle karsılasmamıs.benımde fıkrım degısmeye basladı.1 hafta daha bekleyıp vurdurucam asıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?