E epack_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 2.170 13 158 - Yurtdışı 27 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi epack_ #1 Kizlar 17 haftalik hamileyim ve ydisinda yasiyorum. Burda tetanoz asisi falan yapmiyorlar TR de hic yaptirmadan doguran ve de yurtdisindakiler siz neler yaptiniz? Yardimmmm
Kizlar 17 haftalik hamileyim ve ydisinda yasiyorum. Burda tetanoz asisi falan yapmiyorlar TR de hic yaptirmadan doguran ve de yurtdisindakiler siz neler yaptiniz? Yardimmmm
yaren2007 kızım abla olduuuu Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 31.266 1.085 248 Sakarya 27 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi epack_ #2 cnm benım ılk hamılelıgımde dr um gerek gormedı yaptırmadım hıc bı sorıun yasamadım eger ev doğumu dusunmuyosan sıkıntı yok demıstuı
cnm benım ılk hamılelıgımde dr um gerek gormedı yaptırmadım hıc bı sorıun yasamadım eger ev doğumu dusunmuyosan sıkıntı yok demıstuı
E epack_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 2.170 13 158 - Yurtdışı 27 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi epack_ #3 yaren2007 .!.: cnm benım ılk hamılelıgımde dr um gerek gormedı yaptırmadım hıc bı sorıun yasamadım eger ev doğumu dusunmuyosan sıkıntı yok demıstuı Genişletmek için tıkla... canim ydisinda yapmiolarlar da ben de emin olmak istedim. hastanede olacak insallah dogum. yanitin icin sagol
yaren2007 .!.: cnm benım ılk hamılelıgımde dr um gerek gormedı yaptırmadım hıc bı sorıun yasamadım eger ev doğumu dusunmuyosan sıkıntı yok demıstuı Genişletmek için tıkla... canim ydisinda yapmiolarlar da ben de emin olmak istedim. hastanede olacak insallah dogum. yanitin icin sagol
yaren2007 kızım abla olduuuu Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 31.266 1.085 248 Sakarya 27 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi epack_ #4 epack_ .!.: canim ydisinda yapmiolarlar da ben de emin olmak istedim. hastanede olacak insallah dogum. yanitin icin sagol Genişletmek için tıkla... ne demek tatlım buradaki amaç bu rabbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasıp etsın
epack_ .!.: canim ydisinda yapmiolarlar da ben de emin olmak istedim. hastanede olacak insallah dogum. yanitin icin sagol Genişletmek için tıkla... ne demek tatlım buradaki amaç bu rabbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasıp etsın
E epack_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 2.170 13 158 - Yurtdışı 27 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi epack_ #5 sagol canim tesekkurler senin de Allah saglikli omurler versin cocuguna