tetanoz aşısı olamadım

ayseulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.123
804
73
hanımlar bugun aşı gunumdu ağrıyo sızlıo soyle boyle dedıler korkudan gıtmedım yaptıramıyorum.zaten iğneye karşı bı hassasıyetım var gıdemıyorum. olmayan varmı aranızda

Canım bebek ve senin için gerekli birşey illa ağrı sızı olacak diye birşey de yok korkma yani sonuçta doğum daha acılı

Canım bebek ve senin için gerekli birşey illa ağrı sızı olacak diye birşey de yok korkma yani sonuçta doğum daha acılı
aynen bide izin aldım işten sabah onunden gectm dırek işe geldım.1,kızımdada olmadım bılmıorum hayırlısı .oldunuzmu siz?

Ben ilk hamileligimde oldum 5dozun 4ünü. Gecen bi grupta paylaşilmisti icerigi ile ilgili simdiki aklim olsa yaptirmazdim.
Ayrica sezeryan ihtimaline karsi yapiyorlar ya normal ameliyata girenler insan değil mi acaba, bende bunu merak ediyorum.

20161003_202223.webp
20161003_202200.webp

Ben olmadım çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.normalde tetanozu riskli bi durumla karşılaşınca yapıyorlar onceden yapmıyorlar.hamileyken neden önceden yapılıyor.her ameliyata girene yapsınlar o zaman

ben bugün ilk dozu oldum ama sırf doktorum ol dedi diye oldum... yani bana kalsa çok gereksiz... yukarıda sezeryan için falan denmiş ama değil aslında.. steril olmayan hastane bu çağda kaldıysa zaten sıkıntımız çok daha büyük... ama mesele yolda izde takside doğum yapıp göbek bağının başka bir aletle kesilmesi gibi bir durum... ben şuan doğum sancım başlasa yürüsem giderim hastaneye... şu an çalışmak zorundayım ve kolumu oynatamıyorum sabahtan beri ağrısı geçmedi..

Benim doktorum sağlık ocağındakiler yapmak isticek ama gerek yok yaptırma demişti. Bende yaptırmayı düşünmüyorum

Ben olmadım. Doktor gerekli görmedi. Su an 40+1 im.

Bende olmadım zaten tetanoz mikrobu büyük baş hayvanlardan geçen birşey hastane ortamında nerede olacak hadi dışarıda paslı materyeller falan olsa neyse de hastane de olmaz sıkıntı.

ben bugün ilk dozu oldum ama sırf doktorum ol dedi diye oldum... yani bana kalsa çok gereksiz... yukarıda sezeryan için falan denmiş ama değil aslında.. steril olmayan hastane bu çağda kaldıysa zaten sıkıntımız çok daha büyük... ama mesele yolda izde takside doğum yapıp göbek bağının başka bir aletle kesilmesi gibi bir durum... ben şuan doğum sancım başlasa yürüsem giderim hastaneye... şu an çalışmak zorundayım ve kolumu oynatamıyorum sabahtan beri ağrısı geçmedi..
evet işte bende olmuyorum ağrıyo dıyo herkes ıkıgun mıkropla savaşıomuş vucud.bnde çalısıyorum 1,olmadım 2,olmuyorum ıns bır skntı cıkmaz

hissetmiyorsun bile.Bana da neler dediler ve gitmeyecektim.son anda karar değiştirip gittim, iyi ki de gitmişim. Hatta ikinci dozu bu hafta tekrar gideceğim.

hissetmiyorsun bile.Bana da neler dediler ve gitmeyecektim.son anda karar değiştirip gittim, iyi ki de gitmişim. Hatta ikinci dozu bu hafta tekrar gideceğim.
gıtmıcem canım hayırlısı pc başı çalısıyorum bıde kolunu oynatamıolarmıs agrı ates yapıormus bıde iğneye hassasıyetm var.tek benım sanıordum olmayan varmıs baya:)

gıtmıcem canım hayırlısı pc başı çalısıyorum bıde kolunu oynatamıolarmıs agrı ates yapıormus bıde iğneye hassasıyetm var.tek benım sanıordum olmayan varmıs baya:)
aynıları söylendi bana da, iğnenin büyük olduğu, dirsekten vurulduğu, günlerce kolunu kaldıramadığın vs vs ki muhasebeciyim ben de masabaşıyım. Ama o kadar küçük ve hissedilmeyen bir iğneydi ki :) Hayırlısı olsun. ama duyduklarımız hurafeden ibaretmiş bizzat yaşadım.

aynıları söylendi bana da, iğnenin büyük olduğu, dirsekten vurulduğu, günlerce kolunu kaldıramadığın vs vs ki muhasebeciyim ben de masabaşıyım. Ama o kadar küçük ve hissedilmeyen bir iğneydi ki :) Hayırlısı olsun. ama duyduklarımız hurafeden ibaretmiş bizzat yaşadım.
senın bunyende olmayabılır canım.bızım gelın gecen sene oldu sordum agrıo o gun işe gıtme dedı ben daha bısı demeden.ateşlenmış o. sen ıyı atlaşmıssın bıtmıokı bes sefermış:) 2hamıleyken 3 dogumdan sonramı ne

Bünyeye göre değişiyor canım etkileri ben olmuştum hiç bir şey olmadı ama iş arkadaşım oldu kolu şişti ağrıdı ama 2 günde geçiyor korkulacak bişi yok bence olmalısın

senın bunyende olmayabılır canım.bızım gelın gecen sene oldu sordum agrıo o gun işe gıtme dedı ben daha bısı demeden.ateşlenmış o. sen ıyı atlaşmıssın bıtmıokı bes sefermış:) 2hamıleyken 3 dogumdan sonramı ne
tabi ki bünyede önemlidir. Bende ne ağrı ne ateş maşallah bişey yapmadı. ikinci dozu da olucam ben sonrasında gerek duymadı doktorda hemşirede ama, bakalım.

Back
X