Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bide izin aldım işten sabah onunden gectm dırek işe geldım.1,kızımdada olmadım bılmıorum hayırlısı .oldunuzmu siz?Canım bebek ve senin için gerekli birşey illa ağrı sızı olacak diye birşey de yok korkma yani sonuçta doğum daha acılı
Evet 2 doz oldum doğumdan sonrada 3. do olacam inşallahaynen bide izin aldım işten sabah onunden gectm dırek işe geldım.1,kızımdada olmadım bılmıorum hayırlısı .oldunuzmu siz?
ne tatlışmış o doktor.. bence de olmayın çok gereksiz..Benim doktorum sağlık ocağındakiler yapmak isticek ama gerek yok yaptırma demişti. Bende yaptırmayı düşünmüyorum
evet işte bende olmuyorum ağrıyo dıyo herkes ıkıgun mıkropla savaşıomuş vucud.bnde çalısıyorum 1,olmadım 2,olmuyorum ıns bır skntı cıkmazben bugün ilk dozu oldum ama sırf doktorum ol dedi diye oldum... yani bana kalsa çok gereksiz... yukarıda sezeryan için falan denmiş ama değil aslında.. steril olmayan hastane bu çağda kaldıysa zaten sıkıntımız çok daha büyük... ama mesele yolda izde takside doğum yapıp göbek bağının başka bir aletle kesilmesi gibi bir durum... ben şuan doğum sancım başlasa yürüsem giderim hastaneye... şu an çalışmak zorundayım ve kolumu oynatamıyorum sabahtan beri ağrısı geçmedi..
gıtmıcem canım hayırlısı pc başı çalısıyorum bıde kolunu oynatamıolarmıs agrı ates yapıormus bıde iğneye hassasıyetm var.tek benım sanıordum olmayan varmıs baya:)hissetmiyorsun bile.Bana da neler dediler ve gitmeyecektim.son anda karar değiştirip gittim, iyi ki de gitmişim. Hatta ikinci dozu bu hafta tekrar gideceğim.
aynıları söylendi bana da, iğnenin büyük olduğu, dirsekten vurulduğu, günlerce kolunu kaldıramadığın vs vs ki muhasebeciyim ben de masabaşıyım. Ama o kadar küçük ve hissedilmeyen bir iğneydi ki :) Hayırlısı olsun. ama duyduklarımız hurafeden ibaretmiş bizzat yaşadım.gıtmıcem canım hayırlısı pc başı çalısıyorum bıde kolunu oynatamıolarmıs agrı ates yapıormus bıde iğneye hassasıyetm var.tek benım sanıordum olmayan varmıs baya:)
senın bunyende olmayabılır canım.bızım gelın gecen sene oldu sordum agrıo o gun işe gıtme dedı ben daha bısı demeden.ateşlenmış o. sen ıyı atlaşmıssın bıtmıokı bes sefermış:) 2hamıleyken 3 dogumdan sonramı neaynıları söylendi bana da, iğnenin büyük olduğu, dirsekten vurulduğu, günlerce kolunu kaldıramadığın vs vs ki muhasebeciyim ben de masabaşıyım. Ama o kadar küçük ve hissedilmeyen bir iğneydi ki :) Hayırlısı olsun. ama duyduklarımız hurafeden ibaretmiş bizzat yaşadım.
tabi ki bünyede önemlidir. Bende ne ağrı ne ateş maşallah bişey yapmadı. ikinci dozu da olucam ben sonrasında gerek duymadı doktorda hemşirede ama, bakalım.senın bunyende olmayabılır canım.bızım gelın gecen sene oldu sordum agrıo o gun işe gıtme dedı ben daha bısı demeden.ateşlenmış o. sen ıyı atlaşmıssın bıtmıokı bes sefermış:) 2hamıleyken 3 dogumdan sonramı ne