tetanoz aşísı olanlar yardim;(

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Kızlar 18 haftalık hamileyinmm sağlık ocağından aşı için çağırdılar ama korkuyorum zaten tehlikeli hamileliğin ateş falan çok oluyor mu bu asidaa?hamilelikte ateş zararlı diye biliyorum.olan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum

Merak etme korkulacak bi sey yok o aşıyı olmalisin...hamileyken iki doz diye hatirliyorum... atesim cikmamisti benim... bebisini saglikla kucagina alirsin inşallah :KK46:

tetanoz aşısını mutlaka yaptır doğumda seni yada bebeğini karşılacak olası bir tehlikeden korumak için yapılıyor ben gebelikten sonra da bırakmadım tam olarak dozlarımı vurdurdum kolunda belli belirsiz bir ağırlık hissi oluyor acı yada ağrı yapmıyor merak etme

Kızlar 18 haftalık hamileyinmm sağlık ocağından aşı için çağırdılar ama korkuyorum zaten tehlikeli hamileliğin ateş falan çok oluyor mu bu asidaa?hamilelikte ateş zararlı diye biliyorum.olan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum
hıcbırsey olmuyor canım merak etme, yalnız ılk doz 20. hafta da ıkıncısı 24. haftada yapılıyor. 20. öncesinde yaptırma bence...

Çok sagolun arkadaşlar bn de oldum sabah şimdilik bi sıkıntı olmadı insallah da olmaz .desteğiniz için teşekkür ler

bende bugün yaptırdım 2. dozunu.. ilk dozunda ateşim olmadı ama hafif halsizlik ve uyku hali oldu.. birde kolumda biraz ağrı.. onun dışında hiç hissetmedim bile..
tetanoz aşısı önemli mutlaka olmalısın..

Asıl yaptırmassan problem olur canım karnındayken yapılmassa doğduktan sonra bebeğe yapılabiliyo

Back
X